Webinaaritallenne: Yhdistysten kokoukset poikkeustilan aikana - te kysyitte, me vastaamme

ke 22. huhtikuuta 2020 14.46.00

Siviksen ja Sosten 21.4.2020 järjestämä webinaari yhdistysten kokousten pitämisestä poikkeustilan aikana kokosi jälleen ennätysmäärän yleisöä yhdistyksistä ja järjestöistä.

Tässä webinaaritallenteessa käymme läpi Siviksen ja Sosten aiemmin järjestämässä webinaarissa esille nousseita erityiskysymyksiä yhdistyksen kokouksista poikkeustilanteissa. Käsittelimme myös webinaaripäivänä saatavilla olevan tiedon perusteella oikeusministeriön lakiehdotusta yhdistysten vuosikokousten järjestämistä poikkeustilanteessa. Webinaarin kouluttajana toimi Sosten lakimies Patrik Metsätähti. Tallenteessa on tekstitykset.

27.3.2020 aiheesta pidetyn webinaarin tallenteen pääset katsomaan tässä linkissä.