Webinaari: Perustaito-osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen

ma 20. marraskuuta 2017 09.29.00

 

Webinaari 1.12.:
Perustaitojen osaamisen
tunnistaminen ja tunnustaminen

Tervetuloa perjantaina 1.12.2017 klo 9–11 webinaariin, jonka aiheena on perustaitojen osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen. Mitä osaamisen tunnistamisella tarkoitetaan? Mitä tunnustaminen merkitsee käytännössä? Mitä perustaidot ovat ja miten niitä voidaan tunnistaa ja tunnustaa? Kuinka ammatillinen oppilaitos voi tunnustaa osaamisen, joka on saavutettu muuten kuin opiskelemalla?
 
Webinaarissa Opintokeskus Siviksen asiantuntija Lotta Pakanen kertoo osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen prosesseista ja käytänteistä oppilaitoskentällä. Krits sr:n kehitysjohtaja Maarit Suomela puhuu rikostaustaisten tietoteknisistä taidoista. Lisäksi kuullaan työnantajan näkökulma.
 
Tilaisuus on tarkoitettu kaikille perustaitojen oppimisesta ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Perustaidoilla tarkoitetaan luku-, kirjoitus-, numero- ja tietoteknisiä taitoja, joita aikuinen tarvitsee työssä, opinnoissa ja arjessaan. Maksuttoman webinaarin järjestää TAIKOJA-koordinaatiohanke.

Voit liittyä webinaariin osoitteessa:

https://eu.bbcollab.com/guest/5682abfa4553475fa98ed7ec7bf457f3.

Kokoustila avataan webinaaripäivänä klo 8.30. Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan mukaan mahtuu sata ensimmäistä sisään kirjautunutta. Webinaarista tehdään myös tallenne, joka on saatavilla joulukuussa TAIKOJA-sivustolla.

Lisätietoa webinaarista:
Elise Nyyssönen, elise.nyyssonen@omnia.fi, puh. 040 126 72 48.