Vaikuttava esiintyjäkaarti hyvästelee Tuokio-klubin

ti 14. marraskuuta 2017 10.57.00

Noin viimeiset 20 vuotta Opintokeskus Siviksen kulttuuritoimintaa ovat leimanneet ammattitaiteilijoiden toteuttamat laadukkaat ja elämykselliset kulttuuritapahtumat. Seuraavan strategiakautemme käynnistyessä tammikuussa, uudistuu myös kulttuuritoimintamme. Siksi hyvästelemme marraskuussa haikein mielin Siviksen tuottaman, keskustelua ja livemusiikkia yhdistäneen Tuokio-klubin.

Viimeisellä Tuokio-klubilla ei kuitenkaan synkistellä, vaan huikeasta illasta ja lähes pikkujouluhypeen yltävästä tunnelmasta otetaan kaikki irti. Tiistaina 21.11. Tenho Restobariin (Helsinginkatu 15, Helsinki) saapuu koko joukko Siviksen tuotannoissa vuosien varrella esiintyneitä muusikoita: Maarit ja Sami Hurmerinta, Ville Leinonen, Elena Mindru, Jussi Jaakonaho, Markku Lepistö, Markus Holkko, Jori ja Kari Hulkkonen, Heikki Tuhkanen, Eeti Nieminen, Henri Mäntylä, Jouko Kyhälä, Hannu Rantanen, Tero Toivanen, Sampo Hiukkanen, Mikko Hyttinen ja Ricardo Padilla. Yhtyekokoonpanot muodostetaan vasta paikan päällä, joten artistit eivät vielä itsekään tiedä, millaista musiikkisynergiaa illassa syntyy.

Tuokio-klubille tuttuun tapaan menossa on mukana myös Siviksen kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri, joka haastattelee esiintyjiä musisoinnin lomassa.

Tule paikan päälle fiilistelemään ansiokkaan kulttuuritapahtuman loppuhuipentumaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

• Mitä: Lava täyttyy suomalaisista huippumuusikoista.
  • Missä: Tenho Restobar, Helsinginkatu 15, Helsinki.
  • Milloin: Tiistaina 21. marraskuuta klo 19.00–22.00.