Uusi vuosi, uusi hallitus, uusia jäseniä

ke 11. joulukuuta 2019 11.26.00

Opintokeskus Sivistä ylläpitävän Opintotoiminnan Keskusliitto ry:n syyskokouksessa valittiin Opintotoiminnan Keskusliiton hallitukseen uusia jäseniä.

Hallitukseen valittiin kaudeksi 2020-2021 puheenjohtajaksi jatkamaan Milla Kalliomaa (Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry). Uusiksi jäseniksi ja varajäseniksi valittiin:

Anri Leveelahti (Suomen Vanhempainliitto), varajäsen Minna Hyytiäinen (Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry)
Ulla Rantanen (Suomen Reumaliitto ry), varajäsen Rita Hiltunen (Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö)
Sanna Katajavuori (Sulasol ry), varajäsen Jaakko Vilja (Kriittinen Korkeakoulu ry)
Sami Säynevirta (Luonto-Liitto ry), varajäsen Suvi Salo (Reserviläisliitto)

Kirsi Sirola (Mielenterveyden Keskusliitto ry) valittiin varajäseneksi jatkamaan Heini Kapasen (Mielenterveyden Keskusliitto ry) paikalla vuoden 2020 loppuun. Hallituksessa jatkaa neljä jäsentä varajäsenineen, jotka on valittu kaudelle 2019-2020.

Onnittelut uusille ja jatkaville jäsenille sekä puheenjohtajalle!

Uusia jäsenjärjestöjä

Siviksen järjestöperhe täydentyy vuoden 2020 alusta viidellä järjestöllä, kun syyskokous hyväksyi jäseniksi seuraavat järjestöt:

Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi!