tuOKio-klubi Puheessa 16.3. Jonna Tervomaa ja Eero Hirvensalo

to 24. maaliskuuta 2016 13.18.00

Onko terveydenhuollossa tilaa leikille ja luovuudelle? Artistin hommissa ne ainakin kuulunevat työnkuvaan. Odotettavissa on taatusti kiinnostavaa vuoropuhelua, kun Oskari Mänttärin haastateltaviksi saapuvat laulaja Jonna Tervomaa ja HUS:n vastaava ylilääkäri Eero Hirvensalo.

tuOKio-klubi Puhe täydentää OK-opintokeskuksen tuottamaa vuosittaista tuOKio-klubi -konserttikiertuetta. Kerran kuukaudessa Kirjasto 10:ssä Helsingissä järjestettävät puhetilaisuudet käsittelevät joka kerta tuOKio-klubin vuosittaista teemaa, mutta aina haastateltaviensa näkökulmasta. Kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri OK-opintokeskuksesta haastattelee kahta vierasta, joista toinen edustaa kulttuurielämää ja toinen muita yhteiskunnallisen vaikuttamisen aloja. Tämän vuoden teemamme on leikki.

Vapaa pääsy! Löydät tapahtuman tiedot myös Facebookista.