Tule vahvistamaan osaamistasi Opintokeskus Siviksen koulutuksiin

ke 14. kesäkuuta 2017 11.42.00

news picture

Opintokeskus Sivis kouluttaa säännöllisesti jäsenyhteisöjensä järjestötoimijoita. Nyt markkinoitava koulutustarjonta täydentyy vielä loppukesän ja alkusyksyn aikana. Koulutuksista kerrotaan lisää esimerkiksi syksyn ensimmäisessä SivisNYT-verkkolehdessä 17.8.

Siviksen syksyn 2017 opintojaksot ovat osa koulutusosaamisen, järjestöosaamisen ja sosiaalisen median osaamisen opintopisteytettyjä koulutuskokonaisuuksia. Sivisverkko-koulutukset puolestaan perehdyttävät opintokeskuksen lanseeraamaan tuoreeseen koulutuksen ohjausjärjestelmään, joka avaa jäsenjärjestöille mahdollisuuden omien koulutustensa tehokkaaseen kokonais- ja vuosisuunnitteluun.

Tutustu koulutuksiin alla olevan linkin kautta. Myös asiantuntijamme antavat mielellään lisätietoja koulutuksista. Tervetuloa osallistumaan!

Opintokeskus Sivis kouluttaa - syksy 2017