Tule mukaan oppimaan digitaalisia taitoja!

ma 20. marraskuuta 2017 13.09.00

news picture

Järjestöt, ohoi! Onko verkostoissanne maahanmuuttajia, jotka haluaisivat oppia työssä ja opiskelussa tarvittavia digitaalisia taitoja? Digipolku töihin -hanke tarjoaa mahdollisuuden oppia hyödyllisiä digitaitoja vertaisohjaajan opastuksella. Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti maahanmuuttajille, mutta mukaan ovat tervetulleita myös muut digitaitojensa kehittämisestä kiinnostuneet.

Ryhmän opetuskielenä on suomi, joten osallistujien suomen kielen tason tulisi olla B1 tai A2.2. Osallistuja ei välttämättä tarvitse omaa tietokonetta, sillä tapaamiset järjestetään tietokoneluokassa. Ryhmään osallistumisesta saa Opintokeskus Sivikseltä ja Sedu Aikuiskoulutukselta osallistumistodistuksen.

Ryhmät aloittavat toimintansa vuoden 2018 alussa ja kokoontuvat esimerkiksi kerran viikossa: ryhmäläiset sopivat yhdessä tapaamisten ajankohdan. Ryhmiä järjestetään esimerkiksi Helsingissä, Oulussa, Pudasjärvellä ja Seinäjoella.  Tarkemmat paikkakuntakohtaiset ilmoittautumistiedot löydät Siviksen verkkosivuilta Digipolku töihin -hankkeen Hankkeessa tapahtuu -osiosta. Huom! Ilmoittautuminen tapahtuu vielä vuoden 2017 marras-joulukuussa.
 

Tervetuloa oppimaan uutta!


Lisätietoja hankkeesta antaa 

Minna Pesonen
Digipolku töihin -hankkeen projektipäällikkö
Opintokeskus Sivis

minna.pesonen@ok-sivis.fi
 +358 40 530 2239