Tervetuloa Digiosaavat järjestöt -webinaareihin!

ti 12. tammikuuta 2021 15.52.00

news picture

Viime vuoden lopulla käynnistynyt järjestöjen digiosaamisen webinaarisarja saa keväällä jatkoa.

Digiosaavat järjestöt -koulutuskokonaisuus tarjoaa työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Kokonaisuuden webinaarit on suunnattu kaikille järjestötyötä tekeville ja niiden avulla halutaan vahvistaa järjestöjen digiosaamista.

Kevään webinaariteemoja ovat mm. verkkokoulutukset, etävuosikokoukset, hybriditapahtumat ja Teamsin käyttö järjestöissä. Sivis toteuttaa sarjassa 16.3. järjestettävän webinaarin Näin toteutat laadukkaan ja osallistavan webinaarin

Webinaarisarja on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Opintokeskus Sivis, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.

 

Ilmoittaudu mukaan kevään ensimmäiseen Digiosaavat järjestöt -webinaariin:

Teamsin osallistava käyttö järjestöissä

To 4.2.2021 klo 9–10.30

Miten Teamsissa järjestetään onnistuneesti koulutuksia, ryhmätöitä ja työpajoja? Mitä uusia osallistavia työkaluja Teamsiin on ilmestynyt ja kuinka niitä voi hyödyntää järjestötyössä? Tule mukaan oppimaan ja kokeilemaan!

Webinaarissa esitellään Teamsin uusia ominaisuuksia osallistavuuden kannalta ja testataan mm. chatin, kyselyiden, livereaktioiden sekä uusien ryhmätyöhuoneiden eli Breakout Roomsien käyttöä. Lopuksi kurkistetaan myös myöhemmin keväällä ilmestyviin ominaisuuksiin.

Tilaisuuden fasilitoivat fasilitointiguru Jonas Rajanto Grape Peoplesta ja oppimisen asiantuntija Pauliina Paananen Fingosta. 

Webinaari toteutetaan Teamsissa ja siihen mahtuu 350 osallistujaa. Tilaisuus on maksuton. Webinaari tallennetaan ja tekstitetään ja se on myöhemmin katsottavissa Fingon Youtube-kanavalla. 

Ohjelma 

Torstai 4.2.2021 

9.00  Tervetuloa

  • Ohjelma, työskentelytapa ja virittäytyminen tilaisuuteen
  • Parhaita käytäntöjä verkkotilaisuuksien fasilitoimiseen ja vinkkejä Teamsin ominaisuuksien hyödyntämiseen
  • Keskustelu webinaarin oivalluksista

10.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan Teamsin osallistava käyttö järjestöissä -webinaariin 28.1. mennessä!

Lisätietoja 4.2. järjestettävästä webinaarista: koulutus@fingo.fi, Pauliina Paananen, puh. +358 50 317 6689