Tammikuun SivisNYT on ilmestynyt!

ti 19. tammikuuta 2021 13.22.00

SivisNYT 1/2021

Paljon hyödyllistä asiaa esimerkiksi kevään maksuttomista koulutuksista, päivittyneistä kokouskäytännöistä ja osaamismerkeistä.

Yksi osaamisen näyttämisen virstanpylväs saavutetaan vapaassa sivistystyössä syksyllä, kirjoittaa Siviksen toiminnanjohtaja Marita Salo.

SIVIKSEN ÄÄNELLÄ: TÄNÄ VUONNA NÄYTÄMME OSAAMISEMME

Opintokeskus Siviksen Kokouskäytännöt-materiaali on päivitetty ja uusittu. Esimerkiksi etäkokouksia varten on nyt paljon hyödyllistä aineistoa:

ASIANTUNTIJA AVAA: KOKOUSKÄYTÄNNÖT-AINEISTO UUSIUTUI – TULE MUKAAN WEBINAARIIN

Opintokeskus Sivis tarjoaa jäsenjärjestöilleen keväällä monipuolisen koulutuskattauksen:

MUISTA HYÖDYNTÄÄ SIVIKSEN KEVÄÄN KOULUTUKSET!

Siviksen jäsenjärjestöistä Lihastautiliitto huomasi, että vertaistuki ja kokemustieto ovat merkittävässä asemassa tiedon jakamisessa. Lue ja inspiroidu Lihastautiliiton esimerkistä:

LIHASTAUTILIITTO ETSI JA LÖYSI KOKEMUSTIETOA SOMESTA

Kaipaatko ideoita digitaalisten osaamismerkkien käyttöön? 12 hyvää osaamismerkkikäytäntöä -julkaisu tarjoaa vinkkejä osaamismerkkien käyttöön erilaisille organisaatioille ja yhteisöille:

12 HYVÄÄ OSAAMISMERKKIKÄYTÄNTÖÄ – VINKIT OSAAMISMERKKIEN KÄYTTÖÖN UUDESTA JULKAISUSTA

Aino Laurila aloitti Siviksen verkkopedagogina joulukuussa:

SAAMMEKO ESITELLÄ: VERKKOPEDAGOGI AINO LAURILA

Kevään verkostotilaisuuksissa tavataan muita pienjärjestötoimijoita, toiminnanjohtajia ja viestijöitä:

VUOSI KÄYNNISTYY VERKOSTOTAPAAMISILLA

Nuorisoalan osaamiskeskus Kentauri kutsuu järjestötoimijat keskustelutilaisuuteen torstaina 28.1.2021 klo 9–11:

MITÄ OSAAMISTA NUORILLE SYNTYY VAPAAEHTOISTOIMINNASSA?

Digiosaavat järjestöt -koulutuskokonaisuus tarjoaa työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin:

MUISTA MYÖS KEVÄÄN DIGIOSAAVAT JÄRJESTÖT -WEBINAARIT!