Taito-ohjelmasta haettavissa avustuksia perustaitojen parantamiseen: hankeinfo 25.1.

to 19. tammikuuta 2017 15.13.00

Taito-ohjelman hakukierros on käynnissä! Etsimme toimijoita suunnittelemaan uusia ESR-hankkeita.

Taito-ohjelma on osa opetus- ja kulttuuriministeriön Osuvaa osaamista -toimenpidekokonaisuutta. Se keskittyy työikäisen väestön perustaitojen kehittämiseen (luku-, numero ja ICT-taidot). Kevään 2017 hankehaussa painotetaan erityisesti hankkeita, joissa kehitetään sellaisia perustaitojen parantamiseen tähtääviä malleja, jotka edistävät tutkinnon suorittamista. Lisätietoa hankehausta löytyy Rakennerahastot-sivuilta > Ajankohtaista > Hakuajat. Hakuaika päättyy 6.3.2017.

Ohjelmasta rahoitettavia hankkeita neuvoo ja tukee Taikoja-koordinaatiohanke. Taikojassa ovat mukana Tampereen yliopisto, Hämeen ammattikorkeakoulu, Omnia ja Opintokeskus Sivis.

Osallistu hankeinfoon Helsingissä tai verkossa!

Järjestämme infotilaisuuden Taito-ohjelman hankehausta 25.1.2017 klo 13 - 16 Café Köketissä Helsingissä, Aleksanterinkatu 28. Tule mukaan kuulemaan lisää ja kysymään! Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, työpajoja sekä verkostoitumista kahvikupposen ääressä (tarkka ohjelma alla).

Tilaisuuden alkuosaan on mahdollista osallistua verkossa. Suurimman hyödyn tapahtumasta saa osallistumalla paikan päällä, niin pääsee tapaamaan rahoittajan edustajia, meitä koordinaatiohankkeen toimijoita sekä potentiaalisia hakijakumppaneita kasvokkain.

Aika: Keskiviikko 25.1. klo 13 - 16
Paikka: Cafe Köket, Sugar-tila, Aleksanterinkatu 28, Helsinki

Ohjelma:
Klo 12.45 - 13 Ilmoittautuminen
13.00 Taikoja-hankkeen tervetulosanat, Minttu Lampinen / HAMK
13.10 TAITO-ohjelma yleisesti ja kevään haun erityispiirteet, Päivi Bosquet / OKM
13.25 Perustaitohaasteet opinnoissa, Elina Luukkonen / Omnia
13.45 Nykyiset TAITO-ohjelman hanketoimijat esittelevät toimintaa:
- Osallisena verkossa - digitaalisia taitoja maahanmuuttajille, Marianne Seppä  & Réka Aarnos / Luksia
- Työelämän ICT-taidot kaupan alalla, Marjut Muhonen / RUSE
14.15 kahvia ja keskustelua
15.00 - 16.00 työpajoja hankehaun tueksi ja loppuyhteenveto.
Huom.! Klo 13.00 - 14.15 osuuteen on etäosallistumismahdollisuus.

Ilmoittaudu hakuinfoon tästä!