Syksyn 2017 Sivisverkko-webinaarit

ti 5. syyskuuta 2017 12.45.00

news picture

Syksyllä toteutettavat webinaarit perehdyttävät Opintokeskuksen tuoreeseen koulutuksen ohjausjärjestelmään, joka avaa jäsenjärjestöille mahdollisuuden omien koulutustensa tehokkaaseen kokonais- ja vuosisuunnitteluun. Sivisverkossa voi myös hallinnoida yhdistysten tuntihakemuksia sekä laatia yksittäisten opintojaksojen tai vertaisopintoryhmien suunnitelmia ja selvityksiä.

Myös koulutuksen toteuttaja saa Sivisverkossa monenlaista tukea kurssinsa suunnitteluun, toteuttamiseen ja selvittämiseen. Esimerkiksi opiskelijapalautteet on helppo kerätä osallistujilta suoraan Sivisverkkoon.

Tutustu myös verkkosivuiltamme löytyviin Sivisverkkoa koskeviin uutisiin, ohjeistuksiin sekä materiaaleihin. Ne tukevat hienosti webinaareissa hankittua osaamista.

Katso webinaarien ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat aikataulut täältä. Tervetuloa oppimaan!