Sivis rekrytoi: Haussa taloushallinnon osaaja

pe 20. marraskuuta 2020 11.52.00

news picture

Hei taloushallinnon osaaja, kiinnostaisiko monipuolinen työ innostavassa työyhteisössä? Haemme nyt talouskoordinaattoria Helsinkiin.

Haemme Helsingin keskustoimistoomme talousosaajaa, jonka tehtäviin kuuluu mm. kirjanpito ja raportointi, projektien tilitykset, taloussuunnittelu ja tilinpäätöksen laatiminen. Taloushallintoon liittyy rutiinitehtäviä, mutta pääset myös kehittämään hallinnon prosesseja sekä osallistumaan muihin digitaalisten palveluiden kehittämisprojekteihin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.  

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että sinulla on:

  • kokemusta taloushallinnon järjestelmistä, erityisesti Netvisor    
  • erinomaiset tietotekniset taidot ja monipuolista toimisto-ohjelmien osaamista   
  • asiakaspalveluasenne – kommunikoit proaktiivisesti, opastat henkilöstöä talousasioissa ja osallistut kehittämishankkeisiin talouden asiantuntijana
  • joustavuutta, ymmärrät taloushallinnon aikataulut etkä pelkää rutiineja 
  • projektien talouden ja raportoinnin tuntemusta 
  • projektinhallinnan osaamista. 

Lisäksi arvostamme järjestötoiminnan, HR-asioiden ja palkkahallinnon tuntemusta.  

Tarjoamme joustavat työajat ja myös normaaliaikoina hyvät etätyömahdollisuudet sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Hakaniemessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkka ja työehdot määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen perusteella. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@ok-sivis.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakea voit 7.12.2020 saakka. 

Lisätietoja: hallintopäällikkö Satu-Päivikki Lehtonen 040 673 5756, parhaiten tavoitettavissa 25.26.11., 30.11.2.12.