Siviksen viestintätiimiin haetaan napakkaa ja idearikasta viestintäharjoittelijaa

ke 24. toukokuuta 2017 12.57.00

news picture

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Olemme järjestöllisen koulutuksen 30 työntekijän asiantuntijayhteisö, jolla on toimistot Helsingin päätoimipisteen lisäksi neljällä paikkakunnalla.

Haemme Siviksen Helsingin toimistolle pieneen ja joustavaan viestintätiimiimme innostunutta viestintäharjoittelijaa 14.8.–15.12.2017 väliseksi ajaksi.

Harjoittelijana toimit viestintätiimin jäsenenä sekä viestintäasiantuntijan työparina. Pääset mm. kokoamaan ja lähettämään sähköisiä uutiskirjeitä, päivittämään verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia sekä kirjoittamaan erilaisia viestinnän tekstejä.

Toivomme sinulta:

* tehtävään soveltuvia opintoja 
* kiinnostusta ja innostusta monipuolisesta viestinnästä
* sujuvaa kirjoitustaitoa sekä hyvää sisällön ideointikykyä

Arvostamme myös tehokkuutta, joustavuutta ja yhteistyö- ja tiimityötaitoja vaihtelevien työtehtävien keskellä. Katsomme eduksi järjestöalan tuntemuksen. Palkallisen harjoittelujakson kesto on 4 kuukautta, ja palkkaus 1200 euroa/kk. Toivomme hakemuksia erityisesti vastavalmistuneilta tai loppuvaiheen opiskelijoilta.

Lähetä napakka hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen anne.ilvonen@ok-sivis.fi viimeistään perjantaina 9.6.2017 klo 16 mennessä. Haastatteluihin kutsuttavat haastatellaan maanantaina 19.6.2017. 

Lisätietoja harjoittelujaksosta antaa viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen, puh. 050 587 9423.