Ryhdistä yhdistystä-koulutuksen ilmoittautuminen auki!

ma 19. joulukuuta 2016 13.08.00

news picture

Ryhdistä yhdistystä, 2 op

Verkkokurssi tarjoaa avaimet yhdistystoiminnan perusteisiin. Sen aikana selviää, mitä yhdistystoiminta on, keitä ovat luottamushenkilöt ja mitä he tekevät, millaista toimintaa yhdistyksen vuoteen mahtuu, kuinka kokoukset toimivat ja miten jäsenistä huolehditaan.

Koulutus sopii yhdistystoiminnan vasta-alkajille, mutta siitä on hyötyä myös kokeneemmille toimijoille, jotka kaipaavat perustietojensa virkistämistä, tietoa uudistetun yhdistyslain vaikutuksista ja mahdollisuutta tutustua muihin yhdistysaktiiveihin ympäri Suomea.

Aika 30.1. - 20.3.2016
Paikka ja toteutus: verkkokurssi Moodle-oppimisympäristössä
Hinta: Osallistuminen on maksutonta.
Ilmoittautuminen: 13.1.2017 mennessä täällä. Ilmoittautumisen voi peruuttaa viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Viime hetken peruutuksista veloitetaan 50 e.

Lisätiedot

Riitta Tervasmäki, riitta.tervasmaki[at]ok-sivis.fi, puh. 040 717 7020 tai Annika Tahvanainen-Jaatinen, annika.tahvanainen-jaatinen[at]ok-sivis.fi, puh. 040 717 7019