Puhetta ja musiikkia sananvapaudesta: Tuokio-klubi Tampereella 10.3.

ma 27. helmikuuta 2017 14.55.00

Siviksen Tuokio-klubi tuo yhteen tunnettuja taiteilijoita ja yhteiskunnallisia vaikuttajia! Seuraava Tuokio-klubi järjestetään 10.3. klo 18-20 Tullikamarin Klubilla Tampereen elokuvajuhlien yhteydessä.

Illan esiintyjä Sväng keikkailee nykyisin pääosin ulkomailla, myös taiteilijodien sananvapautta rajoittavassa Kiinassa (SivisNYTin juttu Svängin kiertuekokemuksista täällä). Nyt maailmankuulua huuliharppukvartettia pääsee kuulemaan Tampereella!

Ennen keikkaa sananvapaudesta tulevat keskustelemaan elokuvaohjaaja Katariina Lillqvist, median ja viestinnäntutkimuksen professori Kaarina Nikunen sekä Svängin huuliharppuvirtuoosi Jouko Kyhälä. Haastattelijana toimii Siviksen kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri.

Tervetuloa mukaan! Klubille on vapaa pääsy.

Lisätietoa Tuokio-klubin verkkosivuilla.
Tampereen Tuokio-klubin Facebook-tapahtuma.