Opintotoiminnan Keskusliiton syyskokouksessa valittiin uusia hallituksen jäseniä ja hyväksyttiin kaksi uutta jäsenjärjestöä

ma 14. joulukuuta 2020 13.59.00

Opintokeskus Sivistä ylläpitävän Opintotoiminnan Keskusliitto ry:n syyskokous pidettiin 27.11.2020. Siviksen uusiksi jäsenjärjestöiksi hyväksyttiin Autismiliitto ry ja Uniliitto ry. Kokouksessa valittiin neljä uutta jäsentä varajäseniin hallitukseen.

Hallitukseen valittiin kaudeksi 2021–2022 jäseniksi ja varajäseniksi:

Markku Hyttinen (Hengitysliitto), varajäsen Kirsi Sirola (Mielenterveyden Keskusliitto)
Markku Möttönen (Näkövammaisten Liitto), varajäsen Pekka Halme (Suomen Lentopelastusseura)
Sami Toivanen (Suomen Omakotiliitto), varajäsen Timo Tossavainen (Suomen Kiinteistöliitto)
Marja Lehtimäki (Suomen Punainen Risti), Aino Pohjanvirta (Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU)

Hallituksessa jatkaa neljä jäsentä varajäsenineen, jotka on valittu kaudelle 2020–2021:

Anri Leveelahti (Suomen Vanhempainliitto), varajäsen Minna Hyytiäinen (Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry)
Ulla Rantanen (Suomen Reumaliitto ry), varajäsen Rita Hiltunen (Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö)
Sanna Katajavuori (Sulasol ry), varajäsen Jaakko Vilja (Kriittinen Korkeakoulu ry)
Sami Säynevirta (Luonto-Liitto ry), varajäsen Suvi Salo (Reserviläisliitto)

Puheenjohtajana jatkaa Milla Kalliomaa (Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry).

Onnittelut valituille ja jatkaville jäsenille sekä tervetuloa Siviksen järjestöperheeseen Autismiliitto ja Uniliitto!