Opintoseteliavustusta haettavissa vuosille 2018–2019

pe 2. helmikuuta 2018 10.30.00

Opintokeskus Sivis tarjoaa jäsenjärjestöilleen mahdollisuuden hakea opintosetelityyppistä lisätukea valtionosuuskoulutuksiin. Setelitukea voi saada vain Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestöille myöntämään tuntikiintiöön kuuluviin opintojaksoihin.

Opintosetelityyppinen avustus on tarkoitettu aikuisopiskelusta perittäviä maksuja korvaavaksi järjestelmäksi vapaan sivistystyön koulutuksissa, jotka eivät johda tutkintoon. Avustuksen avulla voidaan jättää perimättä tai alentaa opintomaksuja niiltä kohderyhmiltä, joiden kouluttautumista halutaan erityisesti edistää. Opintoseteliavustuksilla tuettavan koulutuksen kohderyhmiä ovat maahanmuuttajat, työttömät, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat, oppimisvaikeuksia kokevat sekä senioriväestö ja eläkkeellä olevat.

Opintoseteliavustusta on haettava 21.2.2018 mennessä.

Lisätietoja ja hakulomakkeet:

Asiantuntija Virpi Markkanen