Opintokeskus Sivis toteuttaa tulevaisuuskyselyn toimintansa kehittämiseksi

ke 12. huhtikuuta 2017 14.39.00

news picture

Opintokeskus Sivis pyytää yhteistyökumppaneitaan sekä jäsenjärjestöjään, niiden piirejä ja alueita sekä paikallisyhdistyksiä vastaamaan järjestöjen tulevaisuuden näkymiä kartoittavaan kyselyyn. Fountain Parkin toteuttaman kyselyn tuloksia hyödynnetään Siviksen toiminnan kehittämisessä ja strategian päivittämisessä.

Toivomme, että opintokeskuksen yhteistyökumppanit vastaisivat kyselyyn itse ja levittäisivät siitä myös tietoa eteenpäin. Linkkiä tähän uutiseen ja suoraan kyselyyn saa jakaa esimerkiksi sähköpostitse, somekanavien ja verkkosivujen kautta.

Kysely on avoinna 7.5.2017 asti, ja siihen vastaaminen vie aikaa noin 10–15 minuuttia. Vastauksista koottu yhteenveto julkaistaan kesäkuussa Siviksen verkkosivuilla.

Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä linkistä.