Opintokeskus Sivis etsii kokenutta ja asiantuntevaa toiminnanjohtajaa

pe 20. huhtikuuta 2018 13.37.00

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Toimimme sekä kotimaisten että kansainvälisten hankkeiden parissa ja tavoitteenamme on aktiivisen kansalaistoiminnan edistäminen. Kuuntelemme, koulutamme ja kehitämme toimintaa 73 valtakunnallisessa jäsenjärjestössä sekä itsenäisesti että tiiviissä vuorovaikutuksessa kumppaneidemme kanssa. Siviksen toimintaa ylläpitävät Opintotoiminnan Keskusliitto ry, ja sitä valvovat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Opetushallitus. Tutustu tarkemmin toimintaamme osoitteessa: ok-sivis.fi.

Tunnetaanko sinut järjestö- tai koulutuskentän vaikuttajana ja rohkeana toimintakulttuurin uudistajana? Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme kokenutta ja asiantuntevaa

TOIMINNANJOHTAJAA

Toimit edelläkävijän otteella työyhteisön johtamisessa ja muutoksen eteenpäin viemisessä ja edistät kulttuurin uudistumista yhdessä asiantuntevan ja sitoutuneen henkilöstömme kanssa. Otat luontevasti vetovastuun toiminnan vaikuttavuuden perustelemisessa, rahoituksen hankinnassa sekä yhteistyöverkoston ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Ihmisläheisen ja vuorovaikutteisen lähestymistapasi lisäksi tunnet hyvin taloudellisen toiminnan realiteetit. Johtamistyössä tukenasi on johtoryhmä sekä liiton hallitus. Valmistelet ja esittelet hallitukselle liittoa koskevat asiat ja vastaat hallituksen päätösten täytäntöönpanosta.

Tehtävässä menestymisen mahdollistavat:

• Vankka strategisen ja henkilöjohtamisen kokemus
  • Kyky uudistaa ja johtaa muutosta ennakkoluulottomasti
  • Vahvat vaikuttamis- ja viestintätaidot
  • Vapaaehtois- ja järjestötoiminnan tai koulutuskentän tuntemus
  • Keskeisten talousasioiden tuntemus ja hallinta
  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • Pätevyys toimia oppilaitoksen rehtorina tai edellytykset pätevöitymiseen

Yhdistystoiminnassa ihmiset ovat mukana suurella sydämellä. Tarjoamme vastuullisen, palkitsevan ja jatkuvasti kehittyvän roolin asiantuntijaorganisaatiossamme, jolle on tärkeää hyvä tiimihenki ja yhteistyötä vaaliva ilmapiiri. Monipuolisessa vastuutehtävässäsi pääset aidosti edistämään toimintaamme aktiivisen kansalaistoiminnan kehittäjänä ja luovimaan tietä uudistuvassa järjestömaailmassa. Tule kanssamme viemään järjestöllistä koulutusta eteenpäin!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Azetsin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsin rekrytointikonsultti Essi Henriksson perjantaina 4.5. klo 8–10 ja tiistaina 8.5. klo 15–17, p. 050 505 1336 tai essi.henriksson(at)azets.com.

Mikäli kiinnostuit, kuulemme mielellämme lisää sinusta ja asiantuntemuksestasi. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 13.5.2018 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyot.