Oivalla, opi ja verkostoidu: Opintokeskus Siviksen syksyn 2017 koulutukset

ke 30. elokuuta 2017 12.30.00

news picture

Opintokeskus Siviksen syksyn 2017 monipuolinen koulutustarjonta on nyt ulottuvillasi. Tänä syksynä voit päivittää osaamistasi esimerkiksi mobiilivideoiden kuvaamisessa ja editoinnissa, tutustua ajanmukaiseen tietosuojakehykseen, kehittää osaamistasi kouluttajana tai ottaa sosiaalisen median edut avuksi yhdistyksesi toiminnassa. Webinaarien kautta pääset perehtymään myös koulutuksenohjausjärjestelmäämme Sivisverkkoon.

Koulutuksemme on suunnattu yhdistys- ja järjestötoimijoille, kuten koulutusten suunnittelijoille ja toteuttajille, viestijöille ja järjestöaktiiveille. Opintojaksomme tarjoavat väylän oman osaamisen vahvistamiseen ja järjestön toiminnan kehittämiseen. Koulutuksissamme avautuu myös loistava mahdollisuus verkottua muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Siviksen syksyn 2017 opintojaksot ovat osa koulutusosaamisen, järjestöosaamisen ja sosiaalisen median osaamisen opintopisteytettyjä koulutuskokonaisuuksia. Koulutustoimintaamme esitellään laajemmin verkkosivuillamme. Myös Siviksen asiantuntijat antavat mielellään lisätietoa koulutuksista.

Ilmoittaudu pian mukaan koulutuksiimme, joilla uudistat ja elävöität järjestönne toimintaa!