Maaliskuun SivisNYT on täällä!

ti 27. maaliskuuta 2018 16.46.00

Pääsiäinen on melkein täällä – ennen sitä on kuitenkin taas SivisNYT-verkkolehden aika. Maaliskuun numerossa keskitymme Siviksen aluetoimistoihin sekä jäsenjärjestöjemme aluetyöhön. Jäsenjärjestöjen näkökulmaa meille avaavat Keliakialiiton Eeva Laine Tampereen keskustoimistolta sekä Psoriasisliiton Teuvo Leppänen Kuopion toimistolta. Esittelemme myös Siviksen aluetoimistojen rautaiset ammattilaiset ja kerromme aluetyön strategiasta.

Sivis75-videosarjan toista osaa tähdittää Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry. Siviksen tavoin myös he viettävät tänä vuonna 75-vuotisjuhlaansa. Lisäksi lehdestä löytyy vanhempainvapaalta palanneen viestintäasiantuntija Sanni Olasvuoren mietteet töihin paluusta. Koko lehden pääset lukemaan täältä!