Lue nyt helmikuun SivisNYT!

ti 9. helmikuuta 2021 14.33.00

HELMIKUUN SIVISNYT

Siviksen toiminnanjohtaja Marita Salo kirjoittaa järjestöjen sivistäjän roolista:

SIVIKSEN ÄÄNELLÄ: JÄRJESTÖT OVAT SIVISTÄJINÄ TÄRKEITÄ, MUTTA EIVÄT AINA TUNNISTA OMAA ARVOAAN

Siviksen asiantuntija Lotta Pakanen kertoo, että Siviksen ja jäsenjärjestöjen koulutuksia päästään kirjaamaan Koski-tietovarantoon näillä näkymin elokuussa:

ASIANTUNTIJA AVAA: KOULUTUKSET JA OPINTOSUORITUKSET SAADAAN ELOKUUSSA KOSKI-TIETOVARANTOON

Siviksen asiantuntija Marion Fields kertoo uudesta Kestävää sivistystä järjestöihin -hankkeesta:

UUSIA VÄLINEITÄ KOULUTUKSEN LAADUN JA HYÖDYN KEHITTÄMISEEN – VIISI JÄRJESTÖÄ PÄÄSEE KOKEILURYHMÄÄN

Tiesitkö, että osaamislähtöinen järjestökoulutuksen suunnittelu voi olla helppoa ja maanläheistä? Siviksen asiantuntija Mia Valanne kertoo, miten:

KOLME OSAAMISEN MYYTTIÄ (JOTKA MIA MURSKAA)

Tule oppimaan taitavaksi muutosjohtajaksi ja uudistumiskykyiseksi järjestöksi. Ota myös haltuun Siviksen verkkokoulutusmallit!

TULEVIA KOULUTUKSIA ‒ VIELÄ EHDIT MUKAAN!

Opintokeskus Sivis on saanut uusia jäsenjärjestöjä. Yksi niistä on Uniliitto. Tervetuloa!

TERVETULOA SIVIKSEN JÄSENEKSI: UNILIITTO

Meri Norola aloitti vuoden alusta Siviksen asiantuntijana.

SAAMMEKO ESITELLÄ: ASIANTUNTIJA MERI NOROLA