Lue elokuun SivisNYT

ti 18. elokuuta 2020 10.56.00

SivisNYT 8/2020

Siviksen toiminnanjohtaja Marita Salo muistuttaa Siviksen äänellä -kirjoituksessaan, että toisenlainen syksy tuo tilaa järjestökoulutuksen kehittämiseen.

SIVIKSEN ÄÄNELLÄ: TOISENLAINEN SYKSY TUO TILAA JÄRJESTÖKOULUTUKSEN KEHITTÄMISEEN

Siviksen asiantuntija Kristiina Hannukainen kertoo kestävän elämän julkaisusta ja ohjelmasta.

ASIANTUNTIJA AVAA: KOHTI KESTÄVÄÄ ELÄMÄÄ

Siviksen syksyn koulutukset ovat täynnä asiaa! Tulossa on esimerkiksi oppia johtamis- ja koulutustaitoihin, perehtymistä kansalaisten perustaitoihin sekä osaamisen tunnistamista. Tarjolla on myös useita verkkokoulutusosaamista ja digitaitoja kehittäviä koulutuksia.

ILMOITTAUDU SYKSYN KOULUTUKSIIN - OPI UUTTA JA INNOSTU!

Ota Kaikkien-malli käyttöön! Perustaitojen koulutusmalli soveltuu kaikille jäsenjärjestöille toimialasta, toimintaympäristöstä tai jäsenten tarpeista riippumatta. Järjestämme syksyn aikana mallin käyttöönottoon liittyviä kouluttajakoulutuksia.

KAIKKIEN-MALLILLA VAIKUTTAVAA KOULUTUSTA

Minkälaista osaamista järjestöissä ja yhdistyksissä tarvitaan lähivuosina? Opintokeskus Sivis kokoaa yhteen organisaatioiden osaamistarpeita kyselyllä.

OSALLISTU OSAAMISTARVEKYSELYYN JA VAIKUTA JÄRJESTÖKOULUTUKSEN TULEVAISUUTEEN!