Lokakuun Tuokio-klubilla instrumentaalimusiikkia ja keskustelua tietoturvasta

ke 11. lokakuuta 2017 15.21.00

Tuokio-klubi tiistaina 24.10. klo 19, Tenho Restobar, Helsinginkatu 15, Helsinki. Vapaa pääsy!

Lokakuussa on jälleen tarjolla keskustelua ja livemusiikkia Siviksen tuottamalla Tuokio-klubilla. Klubi järjestetään tälllä kertaa Tenho Restobarissa ja esiintyjäksi saapuu Jussi Jaakonaho. Jaakonaho on tehnyt vuosikymmenien uran maan tunnetuimpien artistien luottomuusikkona ja tuottajana, mutta nyt kuullaan hänen oman instrumentaalilevynsä tuotantoa Jaakonahon trion tulkitsemana.

Tapahtuman alkajaisiksi Oskari Mänttärin haastateltavina ovat Jaakonaho sekä Kyberturvallisuuskeskuksen johtava asiantuntija Juhani Eronen. Keskustelun aiheena on globaali tietoturva – mitä se merkitsee maailmanpolitiikan mittakaavassa ja yksittäisen muusikon näkökulmasta? Saavu paikalle nauttimaan hyvästä musiikista ja tunnelmasta!