Kulttuuri näkyy ja kuuluu marraskuun SivisNYTissä

ti 7. marraskuuta 2017 16.10.00

Marraskuun SivisNYTissä on sivisläisille mieluinen teema: kulttuuri. Kulttuuritoiminta on aina ollut olennaisessa osassa Siviksen toiminnassa ja vuosien varrella on järjestetty monta hienoa kulttuuritapahtumaa. Vuosi 2018 tuo kuitenkin muutoksia myös kulttuuritoimintamme osalta, sillä jatkossa Sivis ei järjestä enää omia kulttuuritapahtumia, vaan tarjoaa jäsenjärjestöilleen räätälöityä neuvontaa ja ohjausta tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Tavoitteena on, että yhä useampi järjestötoimija pääsee näin osalliseksi laadukkaista kulttuuritapahtumista oman organisaationsa toimintaympäristössä.

SivisNYTissä tutustumme myös Siviksen uudistuneeseen koulutuskalenteriin, FutVol-hankkeeseen sekä uuteen taloussuunnittelijaamme Liljaan. Jäsenjärjestöistämme nostamme esiin muun muassa karjalaista kulttuuria sekä satavuotiasta sotilaskotitoimintaa.

Antoisia lukuhetkiä!