Kesäkuun SivisNYT täynnä asiaa

ti 9. kesäkuuta 2020 08.25.00

Koostimme kesäkuun SivisNYT-verkkolehteen paljon ideoita uusista työskentelytavoista sekä tärkeää tietoa tulevista koulutuksista. Moniin syksyn Sivis-koulutuksiin voi jo ilmoittautua.

SIVISNYT-VERKKOLEHTI

”Uskon, että digivälineiden hyödyntäminen kasvokkaisten tapaamisten välillä ylläpitää yhteyksiä”, kirjoittaa Siviksen hallituksen varapuheenjohtaja Ulla Rantanen Siviksen äänellä -palstalla.

SIVIKSEN ÄÄNELLÄ: DIGI ON MAHDOLLISUUS TUPLAPOTTIIN

Joko vastasit Siviksen kestävän elämän kyselyyn? Kysely on avoinna 18.6.20 asti. Selvitämme, miten järjestöjen koulutustoiminta edistää kestävää elämää. Kartoitamme erityisesti Siviksen jäsenjärjestöjen toiveita: mitä tukea Sivikseltä toivotaan kestävän elämän edistämiseen. Vastaa pian:

ASIANTUNTIJA AVAA: VASTAA SIVIKSEN KESTÄVÄN ELÄMÄN KYSELYYN

Ilmoittaudu Siviksen syksyn koulutuksiin! Opit uutta esimerkiksi johtamisesta, kouluttamisesta, kansalaisten perustaidoista ja osaamisen tunnistamisesta. Lue kurssikohtaiset vinkit ja ilmoittaudu:

OPI UUTTA ENSI SYKSYNÄ!

Miten nuorten harrastus- ja kansalaistoiminta vaikuttaa? Muun muassa sitä tutkitaan nuorisoalan osaamiskeskus Kentaurissa. Lue lisää tänä keväänä aloittaneista nuorisoalan osaamiskeskuksista:

KENTAURI LÄHTI LIIKKEELLE

Miten Erätauon voi järjestää vaikka työpaikalla tai harrastusporukassa? Se selviää Erätauko-ohjaajien koulutuksissa:

ERÄTAUKO TARJOAA JOKAISELLE JOTAKIN – TULE OPPIMAAN DIALOGISUUDESTA!

Kaikkien-malli on oppijalähtöinen perustaitojen koulutusmalli aikuisten arjen parantamiseksi. Ideana on kehittää perustaitoja osana arkielämän tilanteita. Tavoitteena on lisätä kiinnostusta oppimiseen ja osallistumiseen. Kaikkien-materiaali löytyy netistä ja tukea saa koulutuksesta:

KETTERÄ KOULUTUSMALLI AIKUISTEN ARJEN PARANTAMISEEN

Sivisverkon pääkäyttäjäpäivä on tänä vuonna verkkotapaaminen 15.9.20. Ilmoittaudu:

TERVETULOA SIVISVERKON PÄÄKÄYTTÄJÄPÄIVÄÄN VERKOSSA!

Verkostotapaamisia on syksyllä Turussa, Porissa ja – verkossa! Verkostotilaisuuksissa tavataan muita pienjärjestötoimijoita, toiminnanjohtajia ja viestijöitä. Luvassa on alustuksia ja ajatusten vaihtoa kollegoiden kanssa.

SIVIS VERKOTTAA SYKSYLLÄ JÄRJESTÖTOIMIJOITA

Oikeusministeriötä kiinnostaa, miten suomalaiset yhdistykset ja järjestöt toteuttivat kokouksia poikkeuskeväänä 2020. Ministeriö on avannut kaikille yhdistyksille ja järjestöille avoimen kyselyn kokousjärjestelyistä. Lue lisää ja vastaa kyselyyn:

OIKEUSMINISTERIÖ KYSYY JÄRJESTÖJEN POIKKEUSAJAN KOKOUKSISTA