Kerro, kuka järjestötoimija ansaitsisi tunnustuksen työpanoksestaan?

ke 4. huhtikuuta 2018 14.17.00

news picture

Opintokeskus Sivis jakaa 75-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi standaarin, kunniakirjan ja digitaalisen erikoisosaamismerkin 1) Sivisverkon pääkäyttäjänä ja järjestökehittäjänä, 2) kouluttajana sekä 3) hallinnollisena vastuunkantajana ansioituneelle vapaaehtoiselle tai palkatulle järjestöosaajalle.

Ehdotuksia voivat jättää 11.4. mennessä kaikki Siviksen jäsenjärjestöt sekä myös Siviksen oma henkilökunta.

Sivis on määritellyt jokaiselle kolmelle osaajalle kriteerit, joihin perustuen voittajat valitaan ja jotka helpottavat ehdotuksen tekemistä. Kriteerit ovat seuraavat:

1) Sivisverkon pääkäyttäjä on henkilö, joka on toiminut vähintään yhden vuoden Sivisverkon keskusjärjestön pääkäyttäjänä. Merkin saaja osaa

- laatia koulutuksen kokonaissuunnitelman ja vuosisuunnitelman omalle järjestölle ja viedä sen Sivisverkkoon

- suunnitella ja toteuttaa järjestön sisäisen tuntijaon

- suunnitella ja laatia opintojaksomalleja

- informoida ja ohjata oman järjestön muita käyttäjiä Sivisverkkoon liittyvissä asioissa

- välittää tietoa Sivisverkkoa koskevista kehitystarpeista Opintokeskus Sivikselle

2) Kouluttajalla on:

- asiantuntijuus omasta aiheesta

- hyvät vuorovaikutustaidot ja taito luoda koulutukseen avoin ilmapiiri

- kyky hyödyntää erilaisia opetusmenetelmiä

- taito ohjata osallistujia ja arvioida heidän osaamistaan

- halu ja innostus kehittää omaa toimintaa

3) Hallinnollinen vastuuhenkilö, joka ohjaa toimintaa järjestössä:

- hyvä Sivisverkon tuntemus

- hyödyntää Sivisverkon opintojaksomalleja

- luo selkeitä koulutusohjelmia

- käyttää Sivisverkon koulutuskalenteria ja ilmoittautumisjärjestelmää

Kerro rohkeasti, kuka sinun mielestäsi ansaitsisi saada Siviksen ainutlaatuisen huomionosoituksen työstään. Ehdotuksen jättäminen onnistuu helposti seuraavan verkkolomakkeen kautta.  Muista perustella ehdotuksesi. Kaikki kolme palkinnon saajaa kukitetaan Siviksen lokakuisessa pääjuhlassa perjantaina 5.10. Heidät esitellään myös Siviksen verkkolehdessä ja muissa viestintäkanavissa.

Kiitos panoksestasi!