Joulukuun SivisNYT on julkaistu!

to 12. joulukuuta 2019 11.05.00

Olemme koonneet laajan lukupaketin teemasta osaamisen tunnistaminen. Tarjolla on tietoa esimerkiksi opintojaksomalleista, kevään 2020 Sivis-koulutuksista ja Osuvat Taidot -hankkeesta.

– Opintojaksomallit ovat järjestöjen valttikortteja, kun tuotetaan laadukasta ja osaamislähtöistä koulutusta, kertoo Opintokeskus Siviksen asiantuntija Mia Valanne. Lue lisää:

LAATUKOULUTUSTA OPINTOJAKSOMALLEILLA

Sivis oli mukana kehittämässä työelämän osaamismerkkejä. Siinä huomattiin, että työntekijöiltä odotetaan oman osaamisen kehittämiseen, luovuuteen ja yhteistyöhön liittyviä taitoja, siis juuri niitä taitoja, joita järjestötoiminta ja vapaaehtoistyö tyypillisesti kasvattavat. Taidot kiteytettiin lopulta kahdeksan osaamismerkin perheeksi. Lue lisää:

TYÖELÄMÄTAIDOT NÄKYVIIN

Verkkokoulutusta ja -neuvotteluja, digitaitoja, Erätaukoja ja toistakymmentä muuta innostavaa koulutusta ensi vuonna Siviksen koulutuskalenterissa! Lisää tulee sitä mukaa, kun uudet koulutukset varmistuvat. Tutustu, innostu ja ilmoittaudu:

SIVIKSEN KOULUTUKSET 2020

Osuvat Taidot -hanke luo valtakunnallisen osaamismerkkijärjestelmän työelämässä ja yhteiskunnassa tarvittavien perusdigitaitojen ympärille. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa erityisesti heikot digitaidot omaavien aikuisten osaamista, ja toisaalta kehittää osaamisen tunnistamisen ja tunnistamisen tapoja. Lue lisää:

OSUVAT TAIDOT

Tiedätkö, miten osaamismerkkejä voi hyödyntää? Entä mitä iloa 4H sai opintopisteistä? Ja miten nämä liittyvät Sivisverkkoon? Kuuntele Siviksen Tunnista osaamisesi! -podcastsarja, niin tiedät!

TUNNISTA OSAAMISESI! -PODCASTSARJA

Nämä ja paljon muuta joulukuun SivisNYTissä. Voit lukea koko verkkolehden täällä:

SIVISNYT 12/2019