Jäsenjärjestö, hae opintoseteliavustusta viimeistään 12.2.!

ti 31. tammikuuta 2017 10.56.00

news picture

Vuosien 2017 - 2018 opintoseteliavustus on nyt haettavissa. Opintokeskus Sivis tarjoaa jäsenjärjestöilleen mahdollisuuden hakea opintoseteliavustusta valtionosuuskoulutuksiin. Setelitukea voi saada vain Siviksen tuntikiintiöön kuuluviin opintojaksoihin.

Opintoseteliavustus on tarkoitettu aikuisopiskelusta perittäviä maksuja korvaavaksi järjestelmäksi vapaan sivistystyön tutkintoon johtamattomiin koulutuksessa. Avustuksen avulla voidaan jättää perimättä tai alentaa opintomaksuja niiltä kohderyhmiltä, joiden kouluttautumista erityisesti halutaan edistää. Tuettavan koulutuksen kohderyhmiä ovat maahanmuuttajat, työttömät, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat, oppimisvaikeuksia kokevat sekä senioriväestö ja eläkkeellä olevat.

Viimeinen hakupäivä on 12.2.2017.

asiantuntija Mia Valanne, puh. 050 435 1088 tai mia.valanne@ok-sivis.fi