Järjestöjen osaamistarvekysely – vastaa ja vaikuta!

ke 26. elokuuta 2020 07.00.00

news picture

Millaista osaamista järjestöissä ja yhdistyksissä tarvitaan lähivuosina?

Opintokeskus Sivis kokoaa yhteen organisaatioiden osaamistarpeita kyselyllä. Joka toinen vuosi toteutettava selvitys on järjestötoimijoiden paikka vaikuttaa. Järjestöt tarvitsevat monenlaista osaamista tulevaisuudessa, mutta mitä?

Opintokeskus Sivis on vuodesta 2012 kartoittanut järjestöjen ja yhdistysten osaamis- ja koulutustarpeita. Julkaisemme taas tänä syksynä tulevaisuustaitokatsauksen, jota koko järjestökenttä voi hyödyntää esimerkiksi koulutuksen suunnittelussa.

Vastaa kyselyyn, tulokset hyödyttävät kaikkia! Kysely on kaikille: vapaaehtoisille, hallitusväelle, työntekijöille ja koko kentälle pikkuyhdistyksistä keskusliittoihin. Vastaathan viimeistään su 6.9.2020.

Koska toivomme mahdollisimman suurta vastaajajoukkoa, olisimme iloisia, jos voisit jakaa linkkiä myös eteenpäin. Lämmin kiitos!

Kyselyyn pääset tästä linkistä: bit.ly/Sivis_osaamistarvekysely

Lisätietoja kyselystä antavat asiantuntijat Marion Fields ja Kristiina Hannukainen.