Ilmoittautuminen Siviksen tietosuojakoulutukseen on auki!

to 19. huhtikuuta 2018 11.30.00

Nyt se on auki! Nimittäin ilmoittautuminen Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestöilleen tarjoamaan, odotettuun ja ainutlaatuiseen Tietosuoja järjestöissä -webinaariin.

Koulutus on tallenne viime syksynä kuvatusta, Siviksen toteuttamasta tietosuojakoulutuksesta, jonka veti teknologia- ja immateriaalioikeuteen sekä tietosuojaan erikoistunut asianajaja Laura Teirikko. Ole siis linjoilla, kun Laura kertoo, mitä toukokuussa 2018 voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus tarkoittaa järjestöjen kannalta ja mitä muutoksia asetus tuo erityisesti järjestöorganisaatioiden asiakas-/ henkilötietorekisterien kokoamiseen.

Miten pääset sitten seuraamaan webinaaria? Ilmoittaudu mukaan koulutukseen jättämällä yhteystietosi Webropoliin, ja saat linkin ja salasanan tallenteeseen näppärästi sähköpostiisi. Voit katsoa webinaarin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Huomioithan kuitenkin, että tämä tarjous on voimassa toukokuun ajan!

Antoisia katseluhetkiä!