Huhtikuun SivisNYTin teemana on digitaaliset osaamismerkit

ti 24. huhtikuuta 2018 16.34.00

Siviksen kevät on ollut digitaalisten osaamismerkkien juhlaa: julkaisimme huhtikuussa uudet digi-, järjestö- ja koulutusosaamismerkit, ja lisäksi Open Badges in Folkbildning -hankkeessa julkaistiin yhdeksän osaamismerkkiä aikuiskouluttajille. Niiden kunniaksi myös huhtikuun SivisNYT-verkkolehden teemana on digitaaliset osaamismerkit! Haastattelimme lehteä varten muun muassa projektipäällikkö Laura Kalervoa Suomen Partiolaisilta. Hän kertoi meille partiolaisten tekemästä tärkeästä työstä nuorten osaamisen tunnistamiseksi ja tunnustamiseksi.

Lisäksi lehdestä löytyy uusi Sivis75-videosarjan jakso, jota tähdittää tässä kuussa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK. Vierailimme SPEKin sammutustyökurssin loppukokeessa ja tapasimme turvallisuustaitojaan testanneita palokuntanuoria. Ei myöskään kannata ohittaa Siviksen toiminnanjohtaja Marja Anitta Pehkosen kiitosviestiä, filosofi ja tietokirjailija Eero Ojasen haastattelua eikä valmentaja Marianne Hemmingin esiintymisvinkkejä tämän kuun numerossa.

Olemme myös avanneet Helli Suomisen stipendien haun. Jaamme 500 euron yksilöstipendejä vertaisopintoryhmän ohjaajalle tai jäsenelle sekä 1000 euron ryhmästipendejä vertaisopintoryhmälle. Lue lisää SivisNYT-verkkolehdestä ja hae stipendiä!

Lue lehti täältä!