Huhtikuun SivisNYT on julkaistu!

ti 7. huhtikuuta 2020 08.50.00

Teemana on järjestökoulutus verkossa. Siviksen viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen kirjoittaa Siviksen äänellä -palstalla, että Sivis tukee yhdistystoimintaa ja vertaisopintoryhmiä järjestämällä kevään aikana lukuisia webinaareja, joista saa vinkkejä muun muassa verkkokoulutusten ja etätapaamisten järjestämiseen.

Siviksen äänellä: Järjestökoulutus on vaikuttavaa myös poikkeusoloissa

Siviksen asiantuntija Heidi Ristolainen kertoo, miten saat etätyöstä hyviä tuloksia.

Asiantuntija avaa: Näin saat etätyöstä hyviä tuloksia

Lue vinkit hyvän webinaarin toteuttamiseen:

Miten toteutat hyvän webinaarin?

– Nyt on timanttinen hetki järjestön koko toiminnan ja koulutuksen kehittämiseen sekä syvälliseen pohdintaan, Siviksen asiantuntija Mia Valanne kannustaa.

Kehittämistyölle on myös suuri tarve, koska poikkeustila myllää järjestökenttää uusiksi. Kun jatkorahoitusta haetaan, kehitystyön painoarvo kasvaa.

Nyt on aika(a) tehdä kehittämistyötä

Siviksen ensimmäisessä verkkovinkissä kerrotaan, miten Satakieliset eli Monikieliset erilaiset oppijat ry on onnistunut siirtämään monia keskusteluryhmiä verkkoon.

Verkkovinkki: Satakieliset tuottaa keskusteluryhmiä, tanssia ja satuja verkkoon

Toisessa verkkovinkissä selviää, miten MLL siirsi perhekahviloita verkkoon.

Verkkovinkki: MLL siirsi perhekahviloita verkkoon

Videovinkistä selviää, mitä kannattaa ottaa huomioon videopuhelussa.

Videovinkki: onnistu videopuhelussa

Uutena jäsenjärjestönä esittelemme Inkerikeskuksen.

Uusi jäsen: Inkerikeskus ry

HUHTIKUUN SIVISNYT