Helmikuun SivisNYT on julkaistu!

ke 5. helmikuuta 2020 14.25.00

Helmikuun SivisNYT-verkkolehden teemana on Yhdessä oppiminen. Kerromme esimerkiksi partion mentoroinnista, Badges4Good -hankkeen tulevista koulutuksista ja kokemuksista, digiperustaitojen ja vertaisohjaamisen koulutuksesta sekä VolExpo-hankkeesta. Lisäksi esittelemme Siviksen uuden asiantuntijan, Sirpa Sulkun, sekä kaksi uutta jäsenjärjestöä, Fingon ja OSKUn.

HELMIKUUN SIVISNYT

Järjestöt ovat toiminta- ja oppimisympäristönä uudistavan oppimisen paikkoja, kirjoittaa Siviksen toiminnanjohtaja Marita Salo Siviksen äänellä -palstalla.

SIVIKSEN ÄÄNELLÄ

Siviksen viestintäasiantuntija ja vapaa-ajallaan aktiivinen partiolainen Carolina Rebhan osallistui Uudenmaan Partiopiirin mentorointiohjelmaan. Lue Carolinan kokemuksista:

MENTOROINTIA PARTIOSSA

Siviksen viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen kertoo SivisNYTin uudistuksista keväällä 2020.

SIVISNYT UUDISTUU

Opintokeskus Siviksen Badges4Good -hankkeessa kartoitetaan ja vaihdetaan osaamismerkkeihin liittyviä hyviä käytäntöjä. Hankkeessa järjestetään tänä vuonna kaksi kansainvälistä koulutusta.

OSAAMISMERKKIEN HYVÄT KÄYTÄNNÖT

Opintokeskus Sivis on saanut uusia jäsenjärjestöjä. Esittelemme uudet kumppanit alkuvuoden SivisNYT-verkkolehdissä.

FINGO JA OSKU

Opintokeskus Sivis järjestää maaliskuun alussa Digiperustaidot ja vertaisohjaaja -koulutuksen Helsingissä. Kaikille avoin ja maksuton koulutus on tarkoitettu digialoittelijoille ja maahanmuuttajille.

DIGIPERUSTAIDOT JA VERTAISOHJAAJA -KOULUTUS

Siviksessä tammikuussa aloittanut asiantuntija Sirpa Sulku on (VolExpo) -hankkeen hankepäällikkö ja järjestö- ja johtamiskoulutusten kehittäjä.

SIRPA SULKU

VolExpo eli Volunteering management expedition pyrkii vahvistamaan vapaaehtoisten johtajien, ohjaajien ja koordinaattoreiden taitoja menestyä tehtävässään.

VAPAAEHTOISEN OHJAUKSEN TAIDOT