Haussa innokas viestintäharjoittelija!

to 12. elokuuta 2021 12.41.00

 

 

Nyt tarjolla upea mahdollisuus oppia ja kehittyä viestintäosaajana: tule harjoittelijaksi Siviksen viestintään!

Haemme Siviksen Helsingin toimistolle pieneen ja joustavaan viestintätiimiimme innostunutta viestintäharjoittelijaa 13.9.-17.12.2021 väliseksi ajaksi.

Harjoittelijana toimit viestintätiimimme jäsenenä ja pääset mukaan erilaisten projektien viestintään. Harjoittelusi pääpaino on sosiaalisessa mediassa ja verkkoviestinnässä. Lisäksi pääset kirjoittamaan ja editoimaan erilaisia viestinnän tekstejä.  

Toivomme sinulta:  

  • tehtävään soveltuvia opintoja 
  • kiinnostusta ja innostusta kehittyä sosiaalisen median viestintäosaajaksi 
  • sujuvaa kirjoitustaitoa sekä hyvää sisällön ideointikykyä 
  • visuaalista silmää ja kuvankäsittelytaitoja 
  • somekanavien tuntemusta ja riittävää teknistä osaamista  

Arvostamme myös tehokkuutta, joustavuutta ja yhteistyö- ja tiimityötaitoja vaihtelevien työtehtävien keskellä. Katsomme eduksi järjestöalan tuntemuksen. Harjoittelu on palkallinen 1200 euroa/kk. Toivomme hakemuksia erityisesti vastavalmistuneilta tai loppuvaiheen opiskelijoilta.  

Lähetä napakka hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen anne.ilvonen@ok-sivis.fi viimeistään torstaina 26.8.2021 klo 16 mennessä. Haastatteluihin kutsuttavat haastatellaan viikolla 35.   

Lisätietoja harjoittelujaksosta antaa viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen, puh. 050587 9423 ja lisätietoja toiminnastamme: www.ok-sivis.fi 

 

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Olemme järjestöllisen koulutuksen 30 työntekijän asiantuntijayhteisö, jolla on toimistot Helsingin päätoimipisteen lisäksi neljällä paikkakunnalla.