Haetaan digitaidoista ja vertaisohjaamisesta kiinnostuneita maahanmuuttajia

ma 28. elokuuta 2017 08.39.00

news picture

Etsimme digitaalisten taitojen oppimisesta kiinnostuneita maahanmuuttajia opiskelemaan digiohjaajiksi. Digipolku töihin -hankkeen tavoitteena on vahvistaa erityisesti työnhaussa ja opiskelussa vaadittavia tietoteknisiä taitoja.

Koulutamme vertaisohjaajia, jotka opiskelevat aluksi itse digitaalisia taitoja ja ryhmän ohjaamista. Sen jälkeen he toimivat omien vertaisryhmiensä ohjaajina soveltaen ja opettaen oppimiaan taitoja. Ohjaajat työskentelevät pareittain ja autamme heitä ryhmän jäsenten rekrytoinnissa sekä ryhmän toiminnan organisoinnissa. Maahanmuuttajat ovat pääkohderyhmämme, mutta muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Koulutuksen ensimmäinen vaihe järjestetään loka-marraskuussa 2017 Helsingissä, Oulussa ja Seinäjoella. Vertaisryhmiä järjestetään samoilla paikkakunnilla ja mahdollisesti muuallakin keväällä 2018. Voitte miettiä yhdistyksessänne myös, löytyisikö piiristänne innokkaita jäseniä ryhmiin – rekrytointi alkaa syksyllä.

Lisätietoja hankkeesta ja ilmoittautuminen ohjaajaksi:

Minna Pesonen

Digipolku töihin -hankkeen projektipäällikkö