Haemme viestintäasiantuntijan sijaista Sivikseen

ti 7. helmikuuta 2017 13.08.00

news picture

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio ja aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Opintokeskus toteuttaa yhteistyössä 73 valtakunnallisen jäsenjärjestönsä kanssa koulutusta, kehittämishankkeita, kulttuuritoimintaa ja verkostoitumistapahtumia. Olemme järjestöllisen koulutuksen 30 henkilön asiantuntijayhteisö, jolla on toimistot Helsingin päätoimipisteen lisäksi neljällä paikkakunnalla.

Haemme Siviksen Helsingin toimistolle pieneen ja joustavaan viestintätiimiin osaavaa ja tehokasta

viestintäasiantuntijaa vanhempainvapaan sijaiseksi 20.3.2017–15.2.2018.

Viestintäasiantuntija kehittää ja toteuttaa opintokeskuksen viestintää. Tehtävääsi kuuluu myös kouluttamista sekä erinäisiä asiakasviestinnän ja yleisviestinnän tehtäviä, kuten verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien suunnittelua, toteuttamista ja analysointia. Lisäksi tehtäviin kuuluu verkkolehden, uutiskirjeiden ja tiedotteiden kirjoittamista.

Toivomme sinulta:

* tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. ylempi korkeakoulututkinto
* hyvää työkokemusta viestinnän parissa, minkä aikana olet kartuttanut kokemusta sosiaalisen median hallinnasta sekä yleisesti viestinnästä ja sen kehittämisestä
* kykyä pitkäjännitteiseen suunnitteluun, mutta tarvittaessa myös nopeaa ja joustavaa reagointia
* kykyä hakeutua uutisoimaan talon sisäisistä tapahtumista osallistumalla niihin, joskus myös viikonloppuisin
* sujuvaa kirjoitustaitoa sekä hyvää sisällön ideointikykyä
* järjestöviestinnän tuntemusta
* itsenäistä työskentelyotetta.

Arvostamme tehokkuutta, ideointikykyä, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, esiintymistaitoa sekä joustavuutta vaihtelevien työtehtävien keskellä. Katsomme eduksi kouluttajakokemuksen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen järjestökenttään ja sen koulutus- ja kehitystoimintaan. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Toivomme, että voisit ottaa tehtävän vastaan viimeistään 20.3.2016. 

Lisätietoja antaa viestintä- ja innovointipäällikkö  Anne Ilvonen puh. 050 587 9423. Jätä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi, ansioluettelosi ja 2-3 sisältöpuolen työnäytettä, esim. artikkelia tai verkkotekstiä osoitteeseen anne.ilvonen@ok-sivis.fi viimeistään 17.2.2017 klo 14 mennessä. Haastatteluihin kutsuttavat haastatellaan 23.2.2017.