Haemme projektivastaavaa Helsingin toimistoomme

to 13. syyskuuta 2018 11.00.00

news picture

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen järjestöjenoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Olemme järjestöllisen koulutuksen asiantuntijayhteisö, jolla on toimistot Helsingin päätoimipisteen lisäksi neljällä paikkakunnalla Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Oulussa. Lisätietoja meistä löydät verkkosivuiltamme: www.ok-sivis.fi 

Haemme Helsingin toimistoomme juuri käynnistyvään hankkeeseemme aikuisten perustaitojen kehittämisestä ja kouluttamisesta innostunutta projektivastaavaa 1.11.2018-31.8.2020 väliselle ajalle. 

Työssäsi toimit valtakunnallisen ESR-rahoitteisen Kansalaisen perustaidot -hankkeen projektipäällikkönä vastaten hankkeen käytännön toteutuksesta yhteistyössä työparisi sekä yhteistyökumppanien kanssa. Olet mukana hankkeessa kehitettävän pedagogisen mallin kehittämisessä ja sen pohjalta järjestettävien koulutuskokeilujen toteuttamisessa. Lisäksi toimit ohjausryhmän valmistelijana ja sihteerinä sekä vastaat osaltasi hankkeen viestinnästä ja raportoinnista.  

Kansalaisten perustaidot -hankkeen tavoitteena on kehittää aikuisten perustaitojen (luku-, numero- ja digitaidot) opettamista ja oppimista sekä edistää aikuisten pärjäämistä työelämässä ja kansalaisena. Hankkeessa edistetään osallisuutta ja hyödynnetään Britanniassa kehitettyä Citizens' Curriculum -mallia perustaitojen kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Hanketta toteutetaan yhteistyössä Kansanvalistusseuran sekä alueellisten yhteistyökumppanien kanssa. 

Toivomme sinulta:  

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa  
  • Järjestötoiminnan hyvää tuntemusta ja kokemusta  
  • Koulutuksen suunnittelun ja kehittämisen osaamista  
  • Hyviä pedagogisia taitoja kouluttaa perustaidoista 
  • Hankemuotoisen kehittämistoiminnan tuntemusta ja ESR-hankekokemusta 
  • Hyvää englannin kielen taitoa 
  • Itsenäistä, innostunutta ja kehittävää työskentelyotetta  
  • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta vaihtelevien työtehtävien keskellä 

 

Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen järjestökenttään ja sen koulutus- ja kehitystoimintaan. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen puh. 050587 9423, parhaiten tavoitettavissa ma 17.9. klo 9-12 ja pe 21.9. klo 11-15.  

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja mahdollinen palkkatoivomuksesi: anne.ilvonen@ok-sivis.fi viimeistään ke 26.9. mennessä.  Haastatteluihin kutsuttavat haastatellaan 3.-4.10.