Haemme koulutustiimiimme asiantuntijaa Helsingin keskustoimistoon

to 30. maaliskuuta 2017 15.29.00

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio ja aikuisoppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Opintokeskus toteuttaa yhteistyössä 73 valtakunnallisen jäsenjärjestönsä kanssa koulutusta, kehittämishankkeita, kulttuuritoimintaa ja verkostoitumistapahtumia. Olemme järjestöllisen koulutuksen 30 henkilön asiantuntijayhteisö, jolla on toimistot Helsingin päätoimipisteen lisäksi neljällä paikkakunnalla Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Oulussa.

Työssäsi

• Suunnittelet, ohjaat ja kehität yhteistyössä jäsenjärjestöjen toteuttamaa koulutusta myös kokonaisuutena
  • Toimit kouluttajana Siviksen omissa koulutuksissa, vastuualueenasi erityisesti järjestötoimintaan sekä verkkopedagogiikkaan liittyvät koulutukset
  • Kehität järjestökoulutuksen laadunohjausta Siviksessä
  • Toimit yhteyshenkilönä ja aktiivisena verkostojen rakentajana erityisesti Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen jäsenyhteisöissä sekä oppilaitosverkostoissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

• Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Järjestötoiminnan hyvää tuntemusta ja kokemusta sekä valmiutta kouluttaa järjestö- ja yhdistystoiminnasta
  • Koulutuksen suunnittelun ja kehittämisen osaamista (myös verkkokoulutukset)
  • Verkkopedagogiikan käyttö- ja kouluttajataitoja
  • Itsenäistä työskentelyotetta
  • Kielitaitoa, erityisesti englannin kielen sujuvaa osaamista
  • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta vaihtelevien työtehtävien keskellä
  • Työhön sisältyy myös matkustamista ja jonkin verran viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen järjestökenttään ja sen koulutus- ja kehitystoimintaan. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa 14.8.2017 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Susanna Plathan puh. 0400 950180, varmimmin  3.4. klo 10-14 ja 4.4.klo 9-11.

Jätä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi, ansioluettelosi: anni.piipponen@ok-sivis.fi  viimeistään torstaina 13.4.2017.  Haastatteluihin kutsuttavat haastatellaan pe 28.4. klo 9-12 ja  ti 2.5.2017 klo 10-13.