Haemme kahta asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ke 20. toukokuuta 2020 15.56.00

news picture

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen järjestöjen oppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Olemme järjestöllisen koulutuksen asiantuntijayhteisö, jolla on toimistot Helsingin päätoimipisteen lisäksi neljällä paikkakunnalla Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Oulussa. Lisätietoja meistä löydät verkkosivuiltamme: www.ok-sivis.fi.

Asiantuntijana Siviksessä työskentelet järjestökoulutuksen ja kehittämisen parissa yhteistyössä Siviksen asiantuntijoiden, jäsenjärjestöjen ja yhteistyöverkostojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu koulutuksen suunnittelua, koulutustoiminnan ja järjestötoiminnan kehittämistä, toimit kouluttajana, fasilitoit kehittämistyötä ja osallistut projekteihin. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista ja viikonlopputyötä.

Toivomme, että sinulla on monia seuraavista osaamisista:

• Järjestökoulutuksen ja järjestökehittämisen osaamista
  • Verkkokoulutuksen ja verkkopedagogiikan osaamista
  • Kokemusta projektien onnistuneesta läpiviennistä
  • Kokemusta koulutussuunnittelusta ja kouluttamisesta
  • Osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen osaamista
  • Kokemusta nuorisojärjestöistä
  • Tietoa aikuisten perustaitojen oppimisesta

Lisäksi sinulla on

• ylempi korkeakoulututkinto
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • kielitaito
  • monipuoliset digitaidot
  • kyky viestiä innostavasti omasta työstäsi muille
  • innostus edistää aktiivista kansalaisuutta ja elinikäistä oppimista.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 17.8.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme joustavat työajat, ja myös normaaliaikoina hyvät etätyömahdollisuudet sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Hakaniemessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Etsimme asiantuntijoita ensisijaisesti Helsingin toimistoomme, toinen tehtävä voi sovittaessa sijaita Tampereen aluetoimistossa.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Susanna Plathan puh. 0400 950180 ja viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen puh. 050 5879423.

Jätä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi, ansioluettelosi: hakemukset@ok-sivis.fi viimeistään 3.6.2020.  Haastatteluihin kutsuttavat haastatellaan viikoilla 24 ja 25.