Haemme järjestökoulutuksen asiantuntijaa Helsingin toimistoomme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2020-31.8.2021

ti 19. marraskuuta 2019 08.39.00

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen järjestöjen oppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Toimipisteitä meillä on Helsingissä, Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Oulussa. Lisätietoja meistä löydät verkkosivuiltamme: www.ok-sivis.fi

Työssäsi

• Toimit kansainvälisen vapaaehtoisten johtamista kehittävän VolExpo Erasmus+ -hankkeen koordinaattorina ja kehittämisasiantuntijana. Hankkeessa nostetaan hyviä eurooppalaisia vapaaehtoisten johtamisen käytänteitä ja kehitetään niiden pohjalta uusi vapaaehtoisten johtamiskoulutus. Lisäksi osallistut myös muihin Siviksen kansainvälisiin ja kotimaisiin hankkeisiin.
  • Toimit koulutuksen suunnittelijana ja kehittäjänä erityisesti järjestökehittämiseen, vapaaehtoistoimintaan ja yhdistystoimintaan liittyvissä koulutuksissa.
  • Suunnittelet, kehität ja tuet laadukasta koulutustoimintaa yhteistyössä Siviksen jäsenjärjestöjen kanssa.
  • Työtehtäviäsi teet yhteistyössä Siviksen asiantuntijoiden ja jäsenjärjestöjen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta järjestötoiminnasta ja sen kehittämisestä
  • Valmiutta kouluttaa ja ohjata järjestö- ja yhdistystoimintaan liittyvissä koulutuksissa
  • Koulutuksen suunnittelun ja kehittämisen osaamista
  • Kokemusta kansainvälisistä hankkeista
  • Hyvää englanninkielen taitoa
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Katsomme eduksi osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen osaamisen. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen järjestökenttään ja sen koulutus- ja kehitystoimintaan. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Määräaikainen työsuhde alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen puh. 050 587 9423. Jätä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi, ansioluettelosi: anne.ilvonen@ok-sivis.fi viimeistään 29.11.2019. Haastatteluihin kutsuttavat haastatellaan viikolla 50.