Etsintäkuulutus! FutVol-hanke etsii kahta vapaaehtoista matkalle Puolaan

ke 31. tammikuuta 2018 13.45.00

news picture

Opintokeskus Siviksen koordinoima FutVol-hanke järjestää hankekokouksen 18.–21. huhtikuuta 2018 Puolan Łódźissa. Matkalle etsitään mukaan kahta innokasta, vapaaehtoistyön tulevaisuudesta kiinnostunutta vapaaehtoista ensisijaisesti Siviksen jäsenjärjestöistä.

Matkan aikana vapaaehtoiset pääsevät muun muassa osallistumaan työpajoihin, joissa testataan FutVolissa kehitettyä vertaisoppimismallia ja ennakointityökalua sekä päivittämään hankekuulumisia sosiaaliseen mediaan. Hankekokoukseen saapuu paikalle kumppaneita ja vapaaehtoisia kymmenestä eri maasta.

Mikäli olet englanninkielen taitoinen, sitoutunut työskentelemään hankekokouksessa ja innostunut vapaaehtoistyön kehittämisestä, ilmianna itsesi viimeistään keskiviikkona 7.2. hankkeen yhteyshenkilöille Marion Fieldsille (marion.fields@ok-sivis.fi) tai Riitta Tervasmäelle (riitta.tervasmaki@ok-sivis.fi). Heidät pääset tapaamaan jo ennen matkaa.

FutVol-hanke vastaa vapaaehtoisten matka- ja majoituskuluista (yöpyminen kahden hengen huoneissa). Suomesta matkustetaan lentäen Varsovaan, josta matkaa jatketaan junalla kohdekaupunkiin Łódźiin. Valinnassa etusijalla ovat vapaaehtoiset, joilla ei ole aiemmin ollut kansainvälistymismahdollisuuksia.

FutVol-hankkeen tarkoituksena on auttaa vapaaehtoisia ja heidän organisaatioitaan selviytymään tulevaisuuden haasteista kehittämällä tähän työkaluja ja herättämällä keskustelua vapaaehtoistoiminnan tulevaisuudesta. Lisätietoja hankkeesta löydät Siviksen verkkosivuilta, Facebookista sekä Twitteristä.