Etsimme osaavaa taloussuunnittelijaa

ke 21. helmikuuta 2018 16.02.00

Haemme Helsingin keskustoimistoomme taloussuunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu mm. kirjanpito ja raportointi sekä taloussuunnittelu ja tilinpäätöksen laatiminen. Tehtävässäsi pääset myös kehittämään taloushallinnon järjestelmiä ja prosesseja. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä käytännön kokemusta taloushallinnon vastaavista tehtävistä. 

Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että sinulla on: 

  • kokemusta taloushallinnon järjestelmistä 
  • erinomaiset tietotekniset taidot ja monipuolista toimisto-ohjelmien osaamista   
  • tiimipelaajan asenne – kommunikoit proaktiivisesti, opastat henkilöstöä talousasioissa ja osallistut kehittämishankkeisiin talouden asiantuntijana  
  • joustavuutta, ymmärrät taloushallinnon aikataulut, etkä pelkää rutiineja 
  • hankkeiden talouden tuntemusta
  • erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 
     

Lisäksi arvostamme järjestötoiminnan tuntemusta. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän, sekä mukavan työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa. 

Palkka ja työehdot määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen perusteella. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostilla hallintopäällikkö satu-paivikki.lehtonen@ok-sivis.fi viimeistään 5.3.2018. Haastatteluun kutsuttavat haastatellaan 13.-14.3.2018.  Lisätietoja hallintopäällikkö Satu-Päivikki Lehtonen 040 673 5756, varmimmin 23.2. tai 1.3. klo 9-16.