Avoin työpaikka: viestintäasiantuntijan sijainen ajalle 1.4.2020-30.4.2021

ma 3. helmikuuta 2020 08.28.00

news picture

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen järjestöjen oppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Toimipisteitä meillä on Helsingissä, Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Oulussa. Lisätietoja meistä löydät verkkosivuiltamme www.ok-sivis.fi.

Etsimme osaavaan joukkoomme monipuolista, järjestökoulutuksesta ja vaikuttavasta viestinnästä innostuvaa viestinnän asiantuntijaa. Työssäsi kehität ja toteutat opintokeskuksen viestintää pitkällä tähtäimellä. Keskeinen osa tehtävää on Siviksen kokonaisviestinnän suunnittelu ja kehittäminen. Tehtävääsi kuuluu myös monikanavainen sisällöntuotanto opintokeskuksen digitaalisiin viestintäkanaviin sekä sisältöjen ja palvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen.  

Toivomme sinulta: 

  • kokemusta ja näyttöä onnistumisista monikanavaisen sisällöntuotannon tehtävistä 
  • digitaalisten julkaisualustojen ja sosiaalisen median hallintaa 
  • kykyä pitkäjännitteiseen strategiseen suunnitteluun, mutta tarvittaessa myös nopeaa ja joustavaa reagointia 
  • järjestötoiminnan tuntemusta 
  • itsenäistä työskentelyotetta 
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. ylempi korkeakoulututkinto.
     

Arvostamme tehokkuutta, ideointikykyä, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, valokuvaus- ja esiintymistaitoa sekä joustavuutta vaihtelevien työtehtävien keskellä. Katsomme eduksi kouluttajakokemuksen. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen järjestökenttään ja sen koulutus- ja kehitystoimintaan sekä mahdollisuuden verkostoitua laajasti järjestökentän viestijöiden kanssa. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Toivomme, että voisit ottaa tehtävän vastaan viimeistään 1.4.2020 

Lisätietoja antaa viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen puh. 050587 9423. Lähetä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen anne.ilvonen@ok-sivis.fi viimeistään 11.2.2020.