Avoin työpaikka: asiantuntijan vuorotteluvapaan sijainen

pe 23. elokuuta 2019 14.33.00

news picture

Haemme asiantuntijan vuorotteluvapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2019-31.3.2020.

Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen järjestöjen oppilaitos, joka toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta. Olemme järjestöllisen koulutuksen asiantuntijayhteisö, jolla on toimistot Helsingin päätoimipisteen lisäksi neljällä paikkakunnalla Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Oulussa. Lisätietoja meistä löydät verkkosivuiltamme: www.ok-sivis.fi 
 
Etsimme asiantuntijamme vuorotteluvapaan sijaiseksi henkilöä, jolla on hyvät edellytykset tehdä tutkimus-/selvitystyötä Siviksen jäsenjärjestöjensä kanssa yhteistyössä toteuttamasta koulutuksesta, sen sisällöistä ja kohderyhmistä. Arvostamme tehtävän hoitamisessa vapaan sivistystyön kentän koulutuksen tuntemusta ja kykyä tehdä itsenäisesti laadukasta selvitys-/tutkimustyötä.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
  • Kokemusta laadullisen selvityksen/tutkimuksen tekemisestä 
  • Hyvää kirjallista ilmaisukykyä 
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 

Arvostamme myös seuraavia taitoja: 

  • Vapaan sivistystyön koulutuksen tuntemusta 
  • Järjestötoiminnan tuntemusta 
  • Kykyä tuottaa kerättävästä aineistosta kiinnostavaa tekstiä. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen järjestökenttään ja sen koulutus- ja kehitystoimintaan. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävän ensisijainen työpiste on Helsingissä, mutta myös muilta paikkakunnilta osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista. Tehtävään valittavan henkilön tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana ja hänen täytyy täyttää vuorotteluvapaan sijaisuudessa vaadittavat ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen puh. 050587 9423. 
Jätä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen anne.ilvonen@ok-sivis.fi viimeistään perjantaina 6.9.2019. Haastatteluihin kutsuttavat haastatellaan viikolla 37.