Ohjelma

Viitasen Piia la 27.5. klo 11, Maailma kylässä -tapahtuma, Rautatientorin Mekong-lava

Puhetta ja musiikkia kansalaisyhteiskunnasta. Artistivieraana kuullaan koskettavilla tulkinnoillaan mainetta niittänyttä Viitasen Piiaa yhtyeineen.

Ennen keikkaa Oskari Mänttäri haastattelee Viitasen Piiaa aiheesta kansalaisyhteiskunta.

Tuokio-klubi

Tuokio-klubi - puhetta ja musiikkia kaikkia koskettavista yhteiskunnallisista aiheista. Siviksen tuottamalla klubilla luodaan vuoropuhelua taiteilijoiden ja muiden tunnettujen yhteiskuntavaikuttajien välille. Oskari Mänttäri haastattelee yleisön edessä muutamaa kiinnostavaa vierasta. Keskustelun lomassa ja pidempään sen jälkeen kuullaan illan teemaan sopivaa musiikkivierasta. Tuokio-klubeille on aina vapaa pääsy! Tuokio-klubeja järjestetään yhteistyössä suurempien kulttuuritapahtumien kanssa, esim. Maailma kylässä, Tampereen elokuvajuhlat, Rakkautta & Anarkiaa -festivaali.