24.10.

Jussi Jaakonaho ti 24.10. klo 19, Tenho Restobar, Helsinginkatu 15, Helsinki. Vapaa pääsy!

Lokakuussa on jälleen tarjolla keskustelua ja livemusiikkia Siviksen tuottamalla Tuokio-klubilla. Klubi järjestetään tälllä kertaa Tenho Restobarissa ja esiintyjäksi saapuu Jussi Jaakonaho. Jaakonaho on tehnyt vuosikymmenien uran maan tunnetuimpien artistien luottomuusikkona ja tuottajana, mutta nyt kuullaan hänen oman instrumentaalilevynsä tuotantoa Jaakonahon trion tulkitsemana. Tapahtuman alkajaisiksi Oskari Mänttärin haastateltavina ovat Jaakonaho sekä Kyberturvallisuuskeskuksen johtava asiantuntija Juhani Eronen. Keskustelun aiheena on globaali tietoturva – mitä se merkitsee maailmanpolitiikan mittakaavassa ja yksittäisen muusikon näkökulmasta?

Kuva: Tero Ahonen

21.8.

Pekko Käppi & KHHL pe 22.9. klo 21, Rakkautta & Anarkiaa -festivaali, Dubrovnik, Eerikinkatu 11, Helsinki. Vapaa pääsy, K-18.

Puhetta ja musiikkia Siviksen tuottamalla Tuokio-klubilla Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla. Artistivieraana kuullaan Pekko Käppiä KHHL -yhtyeensä kanssa. Heidän kiehtovan räyhäkässä musiikissaan jouhikko kohtaa sähkökitaran, suomalainen kansanperinne bluesin ja rockin. Ennen keikkaa Oskari Mänttäri haastattelee Pekkoa ja Feministisen puolueen puheenjohtajaa Katju Aroa sukupuolen merkityksestä yhteiskunnassa.

Täytekuva

12.5.

Viitasen Piia la 27.5. klo 11, Maailma kylässä -tapahtuma, Rautatientorin Mekong-lava

Puhetta ja musiikkia kansalaisyhteiskunnasta. Artistivieraana kuullaan koskettavilla tulkinnoillaan mainetta niittänyttä Viitasen Piiaa yhtyeineen.

Ennen keikkaa Oskari Mänttäri haastattelee Viitasen Piiaa aiheesta kansalaisyhteiskunta.

Kuva solistista

18.4.2017

Elena Mindru & Rom Ensemble 9.5. klo 19:15 Espoo Cine, Louhisali. VAPAA PÄÄSY!

Puhetta ja musiikkia eurooppalaisuudesta. Romanialaistaustaisen Elena Mindrun Rom Ensemble esittää eurooppalaista jazzia ja ottaa vaikutteita romanialaisesta kansanmusiikista Siviksen ja Espoo Cinen tuottamalla klubilla . Nuoret muusikot ovat vakuuttaneet yleisön ja kriitikot jo eri puolilla Eurooppaa ja hiljattain yhtye palasi jazzin emämaasta Amerikasta.

Ennen keikkaa Oskari Mänttäri haastattelee Eurooppa-tutkimusverkoston johtaja Juhana Aunesluomaa sekä Elena Mindrua Euroopan ajankohtaisista haasteista.

Elena Mindru – artistikuva_ kuvaaja Andrei Budescu

Elena Mindru – kuvaaja Andrei Budescu

15.3.2017

Siviksen ja Tampereen elokuvajuhlien tuottamassa tilaisuudessa Tampereen Tullikamarin Klubilla keskustellaan 10.3. klo 18 sananvapaudesta. Elävästä musiikista vastaa huikea huuliharppukvartetti Sväng. Ennen keikkaa Oskari Mänttäri haastattelee illan vieraita. Sananvapaudesta tulevat keskustelemaan elokuvaohjaaja Katariina Lillqvist, median ja viestinnäntutkimuksen professori Kaarina Nikunen sekä huuliharppuvirtuoosi Jouko Kyhälä .
VAPAA PÄÄSY!

Täytekuva. Kuva bändin jäsenistä

2.1.2017

Tuokio-klubi uudistuu vuonna 2017. Tilaisuuksia viedään erilaisten suurempien festivaalien ja kulttuuritapahtumien yhteyteen ja niissä yhdistyvät elävä yhteiskunnallinen keskustelu ja korkean tason musiikkiesitykset. Haastateltavina on aina yksi tunnettu kulttuurielämän edustaja ja yksi jonkin muun alan yhteiskunnallinen vaikuttaja.