Sivisverkko on Opintokeskus Siviksen järjestämän sekä sen jäsenjärjestöjen toteuttaman koulutuksen ohjausjärjestelmä. Jäsenjärjestöjen vastuuhenkilöt tekevät Sivisverkossa järjestön koulutuksen kokonaissuunnitelman ja vuosisuunnitelman, ja koulutuksen toteuttajat laativat vuosittaiset yhdistysten ja piirien tuntihakemukset sekä toteutettavan koulutuksen suunnitelmat ja selvitykset. Sivisverkossa on myös opintojaksomalleilla toteutettujen koulutusten opintorekisteri.

Uusi käyttäjä luo tunnuksen Sivisverkkoon pankkitunnistautumisen kautta. Ennen tunnuksen luomista kannattaa tutustua Sivisverkon eri käyttäjärooleihin ja kirjautumisohjeisiin. Pääset kirjautumaan Sivisverkkoon tämän sivun ylälaidasta löytyvästä Sivisverkko-linkistä.

Tältä sivulta löydät Sivisverkkoon liittyviä uutisia, materiaaleja, tietoa koulutuksista sekä ohjeet Sivisverkkoon kirjautumiseen.

Sivisverkon syksyn 2017 aikataulu:

18.09. - 01.10 Keskusjärjestöjen vuosisuunnitelman (painopisteet) ja tuntiehdotuksen tekeminen.
02.10. - 22.10. Yhdistysten, piirien ja keskusjärjestön tuntiehdotusten tekeminen
30.10. - 03.11. Sivis tekee tuntipäätökset ja päättää tuntihinnat
06.11. - 24.11. Keskusjärjestö jakaa tunnit ja tuntilajit piireille (vapaaehtoinen)
04.12. Opintojakson ja vertaisopintoryhmän suunnitelmia vuodelle 2018 voi alkaa lisätä Sivisverkkoon

Huom! Järjestön käyttämiä vertaisopintoryhmien tunteja ei haeta osana vuosisuunnitelmaa ja tuntiehdotusta. Sivis jakaa vertaisopintoryhmätunnit suoraan järjestöille.

Sivisverkko-koulutukset

Järjestämme vuonna 2017 Sivisverkko-koulutusta eri puolilla Suomea ja verkossa. Koulutusten ajankohdat ja paikat ilmoitetaan Sivisverkon koulutuskalenterissa. Etsi koulutuksia hakusanalla "Sivisverkko-koulutus". Jos toivot järjestösi Sivisverkon käyttäjille omaa Sivisverkko-koulutusta, ota yhteyttä Siviksen järjestöyhteyshenkilöihin.

Ohjeet

Opintojaksomallin ohjeet:

Keskusjärjestöt

Yhdistykset ja piirit

Logot

• Mediapankistamme löytyy Sivisverkon logosta eri versioita käyttötarkoituksen mukaan.

Materiaalit koulutuksista

Sivisverkko somessa

Käytämme kaikessa Sivisverkkoon liittyvässä some-materiaalissa tunnistetta #sivisverkko. Kannustamme myös kaikkia muita jakamaan kokemuksensa samalla tunnisteella!

Syksyn 2017 Sivisverkko-webinaarit

Ota Sivisverkon salat haltuun toivotuissa Sivisverkko-koulutuksissamme.

Sivisverkko auttaa yhdistysviestijää

Järjestöjen ja yhdistysten koulutukset ovat vetovoimaisia. Monet yhdistykset käyttävät tiedotuskanavia luovasti ja monipuolisesti pienelläkin budjetilla. Silti uusiakin kanavia tarvitaan, eikä markkinointia oikein voi tehdä liikaa. Sivisverkko-tietojärjestelmämme tarjoaa koulutusten markkinointiin lisäkanavan.

Sivisverkko tuo mukanaan paljon uutta

Viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen kertoo miten Sivisverkko helpottaa järjestökoulutusta suunnittelevan elämää.

Opintokeskus Sivis on koulutuksen asiantuntija

Opintokeskus Sivis on järjestökoulutuksen ja koulutuksen laadun asiantuntija. Näin linjaavat tulevaisuutta Opintokeskus Siviksen toiminnanjohtaja Marja Anitta Pehkonen, Opintokeskus Siviksen hallituksen puheenjohtaja Milla Kalliomaa sekä varapuheenjohtaja Timo Ruoko.