Sivisverkko on Opintokeskus Siviksen järjestämän koulutuksen ohjausjärjestelmä. Jäsenjärjestöjen vastuuhenkilöt tekevät Sivisverkossa järjestön koulutuksen kokonaissuunnitelma ja vuosisuunnitelma, ja koulutuksen toteuttajat laativat vuosittaiset yhdistysten tuntihakemuksen sekä toteutettavan koulutuksen suunnitelmat ja selvitykset.

Aiemmin käytetyn Siviksen koulutuksen ohjausjärjestelmän Okryverkon tunnukset eivät käy Sivisverkkoon, vaan jokainen käyttäjä luo uuden tunnuksen Sivisverkkoon pankkitunnistautumisen kautta. Ennen tunnuksen luomista kannattaa tutustua Sivisverkon eri käyttäjärooleihin ja kirjautumisohjeisiin. Pääset kirjautumaan Sivisverkkoon tämän sivun ylälaidasta löytyvästä linkistä.

Sivisverkon käyttöönotto tuo tullessaan monia parannuksia. Esimerkiksi jatkossa osa opintosuorituksista voidaan tallentaa kansalliseen opintorekisteriin, koulutuksen kokonaissuunnittelu tehostuu ja koulutuksia voidaan toteuttaa tasaisemmin alueittain maan eri puolilla.

Tältä sivulta löydät Sivisverkkoon liittyviä uutisia, materiaaleja, tietoa koulutuksista sekä ohjeet Sivisverkkoon kirjautumiseen.

Sivisverkon syksyn 2017 aikataulu:

18.09.-01.10 Keskusjärjestöjen vuosisuunnitelman (painopisteet) ja tuntiehdotuksen tekeminen.
02.10.-22.10. Yhdistysten ja piirien tuntiehdotusten tekeminen
30.10.-03.11. Sivis tekee tuntipäätökset ja päättää tuntihinnat
06.11.-24.11. Keskusjärjestö jakaa tunnit ja tuntilajit piireille (vapaaehtoinen)
04.12. à Opintojakson ja vertaisopintoryhmän suunnitelmia vuodelle 2018 voi alkaa lisätä Sivisverkkoon

Sivisverkko-koulutukset

Järjestämme vuonna 2017 runsaasti Sivisverkko-koulutusta eri puolilla Suomea ja verkossa. Kevään koulutusten ajankohdat ja paikat ilmoitetaan Sivisverkon koulutuskalenterissa. Hae koulutuksia haulla "Sivisverkko-koulutus".

Ohjeet

Opintojaksomallin ohjeet:

Keskusjärjestöt

Yhdistykset ja piirit

Logot

• Mediapankistamme löytyy Sivisverkon logosta eri versioita käyttötarkoituksen mukaan.

Materiaalit koulutuksista

Sivisverkko somessa

Käytämme kaikessa Sivisverkkoon liittyvässä some-materiaalissa tunnistetta #sivisverkko. Kannustamme myös kaikkia muita jakamaan kokemuksensa samalla tunnisteella!

Ilmoittaudu kevään Sivisverkko-koulutuksiin!

Sivisverkko-koulutuksia järjestetään kevään aikana paikkakunnilla ympäri Suomea sekä verkossa webinaarikoulutuksena.

Sivisverkko auttaa yhdistysviestijää

Järjestöjen ja yhdistysten koulutukset ovat vetovoimaisia. Monet yhdistykset käyttävät tiedotuskanavia luovasti ja monipuolisesti pienelläkin budjetilla. Silti uusiakin kanavia tarvitaan, eikä markkinointia oikein voi tehdä liikaa. Sivisverkko-tietojärjestelmämme tarjoaa koulutusten markkinointiin lisäkanavan.

Sivisverkko-koulutukset: verkossa 25.1.,Oulussa 26.1. ja Turussa 7.2. ja 8.2.

Ilmoittautumiset käynnissä nyt. Toimi nopeasti!

Sivisverkkoon pääsee lisäämään opintojaksojen ja vertaisopintoryhmien suunnitelmia!

Sivisverkko: Opintojaksojen ja vertaisopintoryhmien suunnitelmat

Suunnitelmien tallentaminen Sivisverkkoon alkaa 9.1.2017

Sivisverkko on heitetty vesille

Siviksen uusi koulutuksen ohjausjärjestelmä on avattu. Pääkäyttäjät ovat nyt päässeet laatimaan Sivisverkkoon vuosisuunnitelmia.

Pääkäyttäjät kouluttautuivat Sivisverkon saloihin syyskuussa

Sivisverkon toivotaan vapauttavan voimavarat byrokratiasta kehittämiseen.

SivisNYT 8/2016: Tärkeä Sivisverkko-teemanumero ilmestynyt!

Pääkirjoitus: Jännitystä ja haasteita luvassa!

Nyt olemme konkreettisesti uuden ja jännittävänkin kynnyksellä. On aika ottaa Sivisverkko käyttöön.

Sivisverkko tuo mukanaan paljon uutta

Viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen kertoo miten Sivisverkko helpottaa järjestökoulutusta suunnittelevan elämää.