SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Tunnista osaamisesi! –podcast alkoi: Sivisverkko on käytännöllinen työväline

ke 4. syyskuuta 2019 09.20.00

 

Opintokeskus Siviksen Tunnista osaamisesi! –podcastin ensimmäinen jakso on julkaistu. Voit kuunnella sen täällä.

Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan järjestöissä hankitun osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen työvälineistä.

Järjestöissä toimiminen kartuttaa monenlaista tietoa, taitoa ja osaamista, jonka havainnollistaminen voi olla hankalaa esimerkiksi ansioluettelossa tai työhakemuksessa. Järjestöjen vapaaehtoistyössä hankitut taidot on kuitenkin tärkeä saada esiin, koska työelämässä näitä taitoja arvostetaan.

– Sivisverkko auttaa järjestöjä sekä koulutuksen pedagogisessa suunnittelussa että tiedon siirtämisessä. Sivisverkossa koulutuksista tehdään osaamislähtöisiä, jolloin ulkopuolisenkin on helppo huomata, mitä koulutuksessa on opittu ja mitä sen jälkeen osataan. Lisäksi Sivisverkossa on tekninen valmius tiedon siirtämiseen myös muihin järjestelmiin, kertoo Opintokeskus Siviksen asiantuntija Lotta Pakanen.

Sivisverkossa voi ottaa käyttöön esimerkiksi osaamistodistukset, opintorekisterin ja opintopisteet. Vahvalla tunnistautumisella huolehditaan siitä, että tiedot ovat varmassa tallessa.

Siviksen asiantuntija Lotta Pakanen ja toimittaja Tia Yliskylä No Niin Mediasta keskustelevat Siviksen käytännöllisistä työvälineistä osaamisen tunnustamiseen ja tunnistamiseen. Kerromme esimerkiksi, miten järjestöt pääsevät jyvälle Sivisverkon käytännönläheisistä palveluista. Kuuntele ja innostu: http://bit.ly/sivis_tunnista_osaamisesi_podcast_jakso1

Tunnista osaamisesi! –podcastin seuraava jakso julkaistaan lokakuussa. Palautetta, ideoita ja toiveita voi lähettää osoitteeseen toimisto@ok-sivis.fi

KAIKKI TUNNISTA OSAAMISESI! -PODCASTIN JAKSOT