Tervetuloa mukaan pienten järjestöjen verkostoon!

Pienjärjestöt-verkosto on tarkoitettu SOSTEn ja Siviksen jäsenjärjestöille, joissa on vähintään yksi ja enintään kymmenen palkattua työntekijää. Tapaamisten aiheina – itse verkostoitumisen lisäksi – ovat monenlaiset pienen järjestön kehittämistä koskevat asiakokonaisuudet.

Sivis75-video: Oppimisen ilo on koko elämän perusta

Kriittinen korkeakoulu on vapaan sivistystyön yksityinen koulutus- ja kulttuurikeskus. Lähtökohtana on, että oppiminen ei perustu arvosanojen tai muiden ulkonaisten palkkioiden tavoitteluun. Kriittisen korkeakoulussa tuetaan oppimista, keskustelua ja kulttuurin tekemistä sen itsensä vuoksi. Tapasimme Kriittisen korkeakoulun väkeä musiikin historian kurssilla.

Saammeko esitellä: projektipäällikkö Kaisa Välivehmas

Kansalaisen perustaidot-hankkeessa projektipäällikkönä Siviksessä aloittanut Kaisa Välivehmas on taustaltaan pedagogi, biologian ja maantiedon opettaja.

Vastaa Siviksen lukijakyselyyn ja auta meitä kehittämään verkkolehteä

Kerro meille oma mielipiteesi verkkolehdestämme. Vastaa lyhyeen kyselyyn ja voita Lippupisteen 80 euron arvoinen lahjakortti!

Järjestöviestijä, tavataanhan lounaan merkeissä joulukuussa?

Tervetuloa verkostoitumaan ja nauttimaan toisten viestijöiden seurasta Opintokeskus Siviksen järjestöviestijöiden lounastapaamiseen keskiviikkona 12.12. klo 12-14.